Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.6°C21.2°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.5°C22.0°C
2 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.2°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
20.1°C20.1°C
2 BF 47%
Κωμικά τα τραγικά...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κωμικά τα τραγικά...

Χαρές στην κυβέρνηση δίνει ο ενεργειακός τομέας: η ΔΕΗ “σώζεται” εξακολουθητικώς, έξι “μνηστήρες” βρίσκονται στα πόδια της ΔΕΠΑ Υποδομών, έρχεται “φιέστα” με πρωθυπουργική παρουσία (η πανδημία πέρασε) για την ηλεκτροκίνηση, οπότε ικανοποιείται και η “πράσινη” συνείδηση, τι άλλο να ζητήσει κανείς...

Το ότι τα βελτιωμένα οικονομικά αποτελέσματα της ΔΕΗ είναι αποτέλεσμα ανατιμήσεων σε βάρος των νοικοκυριών και πρόσκαιρα φθηνών τιμών καυσίμων, ενώ η δραστηριότητα της επιχείρησης υποχωρεί διαρκώς, ότι οι υποδομές του φυσικού αερίου της χώρας θα περάσουν εξ ολοκλήρου σε ιδιωτικά συμφέροντα, ότι τα εισόδηματα των πολιτών πιέζονται περαιτέρω και οι εργασιακές συνθήκες επιδεινώνονται διαρκώς καθιστώντας το ηλεκτρικό όχημα μια πολυτελή επιλογή για λίγους, είναι δευτερεύουσας σημασίας ή ακόμη και... κωμικά. Τραγική όμως είναι η πλήρης αποσύνδεση από την πραγματικότητα και κυρίως από την κοινωνία.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL