Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ξεπουλάνε το νερό - Διαψεύδει χωρίς να απαντά η Σπυράκη (Video)

Η Σπυράκη διαψεύδει ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ χωρίς να απαντά για τους διαγωνισμούς που είναι σε εξέλιξη. Ποιος τους πιστεύει;

Στο σημερινό πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ και την ιδιωτικοποίηση του νερού που δρομολογεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσω ΣΔΙΤ κλήθηκε να απαντήσει η Μαρία Σπυράκη στον ANT1.

Αρκέστηκε να μιλήσει για «κατασκευασμένες ιστορίες» του ΣΥΡΙΖΑ και να διαψεύσει με ένα αφελές επιχείρημα. «Έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση της αποκρατικοποιήσεις και δεν περιλαμβάνεται η ΕΥΔΑΠ» ήταν η απάντηση της ευρωβουλεύτριας της Ν.Δ.

Καμία ουσιαστική απάντηση στο ότι το  υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών δρομολόγησε τους πρώτους διαγωνισμούς εν μέσω πανδημίας για να προετοιμάσει το έδαφος για τον τελικό διεθνή διαγωνισμό ΣΔΙΤ για τη “Διαχείριση - Λειτουργία και Συντήρηση του Εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος Αθήνας” ενώ σχεδιάζει να παραδώσει σε ιδιώτες υποδομές όπως τα φράγματα και τους ταμιευτήρες του Εύηνου, του Μόρνου, του Μαραθώνα, τη λίμνη της Υλίκης, τις γεωτρήσεις της Πάρνηθας και του Βοιωτικού κάμπου, υδραγωγεία, δίκτυα μεταφοράς και αντλιοστάσια.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης της υπενθύμισε τις δηλώσεις του κ. Κύρτσου για μειώσεις μισθών και συντάξεων και τις διαψεύσεις που ακολούθησαν από κυβερνητικά στελέχη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πριν λίγους μήνες ευρωβουλευτής της Ν.Δ. έλεγε για μειώσεις μισθών και συντάξεων και τον διέψευδαν κυβερνητικά στελέχη και τώρα έχουμε μειώσεις μισθών και συντάξεων σε επόμενο βήμα, όταν θα μειωθούν τα έσοδα των ασφαλιστικών ταμείων».

«Από πού προκύπτει ότι θα μειωθούν οι συντάξεις;» επέμεινε η Μ. Σπυράκη επαναλαμβάνοντας την καραμέλα των fake news…

Μήπως από τις χιλιάδες απολύσεις που έρχονται γιατί δεν θα υπάρχουν έσοδα στα ασφαλιστικά ταμεία;

Κατ. Μπρ.

 

Διαβάστε επίσης:

Αλ. Χαρίτσης: Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό, η κυβέρνηση να αποσύρει τους κατάπτυστους διαγωνισμούς

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πανηγυρίζουν και αυτοσυγχαίρονται

Είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Θεωρούν προφανώς ότι, βάζοντας τους μπουκωΜΜΕνους της λίστας Πέτσα να ασχολούνται νυχθημερόν με τον Καλογρίτσα και να ανακαλύπτουν σχέδια εκτροπής και φίμωσης του Τύπου, διαχειρίζονται επιτυχώς τα προβλήματα της χώρας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις