Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
Απάντηση Πολάκη στον Μηταράκη για την σκανδαλώδη απευθείας ανάθεση 24.800 ευρώ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Απάντηση Πολάκη στον Μηταράκη για την σκανδαλώδη απευθείας ανάθεση 24.800 ευρώ

Η απάντηση του Παύλου Πολάκη:

Ε δεν μπορώ !!! Κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια ! Μου απάντησε ο Νοτης Μηταράκης (φωτό 1-2 ) στην αποκάλυψη που έκανα το πρωί για την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ απευθειας ανάθεση των 24.800 ευρώ για 6 μήνες για Απομαγνητοφώνηση των ομιλιών και συνεντεύξεων του !!!

Τους πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη ,προσπαθεί να το μπαλώσει και το κάνει εκατό φορές χειρότερο ...

Δηλαδή κύριε Μηταράκη μου θέλει να μου πεις πως υπέγραψες σύμβαση « μέχρι του ποσού» αυτού γιατί προυπολογισες πως με μέσο κόστος 70 ευρώ (σωστό αυτό περίπου) για μια δεκάλεπτη συνέντευξη εσυ και άλλοι πέντε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου σου σύνολο 6 άτομα θα δίνατε σε έξι μήνες 24.800 δια 70 =355 συνεντεύξεις και ομιλίες σε 180 μέρες !!!!

ΜΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ;;; Οι σταρ του Χολλυγουντ ή ο πλανητάρχης ;; Ούτε ο ΑΔΩΝΗΣ δεν το καταφέρνει αυτό!!!

Για να σοβαρευτούμε :

Προφανως και θα έπαιρνε 25 χιλιαρικακια αυτή η εταιρεία που τους ανέθεσε τη «δουλίτσα» με υπερτιμολόγηση των υπηρεσιών του τύπου 70 ευρώ το λεπτό .Σιγα μην αφήνατε ένα σεντ μέχρι τέλος του εξαμήνου αν δεν σας πιάναμε .
ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ,μην τυχόν και δώσετε στους έξι μήνες πάνω από 1433 ευρώ για απομαγνητοφώνηση που ήταν η αντίστοιχη δαπάνη του Υπ εργασίας επι των ημερών μας το α εξάμηνο του 2017 !!!!

Τα παρακολουθούμε όλα!!!

ΥΓ Αααα και να μην το ξεχάσω .Πως το κόστος ανά ωφελούμενο (όπως λέει ευρωπαϊκή έκθεση ) για τη δημιουργία νέων δομών ξεπερνάει τα 3900 ευρώ αντί για 290 που ήταν επι των ημερών μας;;;;Ψέμματα έλεγες στη Βουλή όταν κουβεντιάζαμε το έργο της Μαλακασας!!

Διαβάστε επίσης:
Πολάκης καταγγέλλει Μηταράκη: Απευθείας αναθέσεις 24.800 ευρώ για απομαγνητοφωνήσεις των ομιλιών του

Νωρίτερα ο Νότης Μηταράκης σε απάντηση του στις κατηγορίες του Παύλου Πολάκη είχε αναφέρει: 

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου απαντά στις κατηγορίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, αναφορικά με την απομαγνητοφώνηση συνεντεύξεων της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου.

“Το κόστος της απομαγνητοφώνησης”, αναφέρει, “κλιμακώνεται από τα δέκα ευρώ το πεντάλεπτο και είναι ανάλογο της χρονικής διάρκειας μιας συνέντευξης. Μια μέση τηλεοπτική συνέντευξη έχει κόστος απομαγνητοφώνησης εβδομήντα ευρώ”

Η πληρωμή για τις απομαγνητοφωνήσεις, “θα εξαρτηθεί από τη συχνότητα της χρήσης των υπηρεσιών της αναδόχου εταιρείας. Δηλαδή, είναι πληρωμή που εξαρτάται από τον αριθμό των συνεντεύξεων”.

Το ποσό των 24.800 ευρώ (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) στο οποίο αναφέρεται για τις υπηρεσίες απομαγνητοφώνησης του ΥΜΑ ο κ. Πολάκης, “ δεν είναι καταβλητέο άπαξ με την υπογραφή της σύμβασης. Αποτελεί δηλαδή το ανώτατο επιτρεπτό ετήσιο όριο και όχι την πραγματική ετήσια δαπάνη” καταλήγει στην ανάρτησή του ο υπουργός.

Ο κ. Πολάκης, σε δική του ανάρτηση στο ίδιο μέσο, είχε αναφέρει, ότι ο κ. Μηταράκης προχωράει “σε απευθείας αναθέσεις 24.800 ευρώ για έξι μήνες, 4.000 και κάτι ευρώ το μήνα για απομαγνητοφωνήσεις συνεντεύξεων και ομιλιών του, ενώ η Έφη Αχτσιόγλου στο υπουργείο Εργασίας έδινε 1.430 ευρώ”

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL