Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ωμή παραδοχή Βρούτση για τις μειώσεις σε δώρο Χριστουγέννων και επίδομα αδείας (Video)

«Η προσαρμογή θα γίνει πάντα στη βάση του μισθού που παίρνει στην τσέπη του. Θα υπάρχει αντιστοίχιση με την προσαρμογή στο νέο μισθό που παίρνει στο νέο περιβάλλον» είπε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης στο Open.

“Είναι η προσαρμογή που θα γίνει σε όσους μπουν στο Συνεργασία” εξήγησε ο υπουργός επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ της ΑΥΓΗΣ.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν μπορεί να παρέμβει το κράτος η απάντηση του ήταν: «Δεν υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης του κράτους. Η δημοσιονομική δυνατότητα είναι συγκεκριμένη».

«Δεν ξέρουμε ακόμα ποιος θα βάλει τα λεφτά της αναπλήρωσης» είπε ο Γιάννης Βρούτσης απαντώντας ότι «μέχρι τέλος Ιουνίου θα το έχουμε αποφασίσει. Είναι πολύ νωρίς ακόμη» αποδεχόμενος πλήρως ότι η κυβέρνηση αυτή δεν έχει σχέδιο και δεν έχει πολιτική βούληση να προστατέψει τους εργαζόμενους.

Κατ. Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Χωρίς σχέδιο θα πνιγούμε όλοι

Τελικά τι είναι χειρότερο; Το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβεται πίσω από το... λεφτόδεντρο Πέτσα για να αποκρύψει οφθαλμοφανείς ευθύνες στη διαχείριση του κορωνοϊού, των πλημμυρών ή το γεγονός ότι η κυβέρνηση...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις