Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Τρ. Αλεξιάδης: Η αξιοπιστία των προβλέψεων τους, ίδια με αυτές που έκαναν στο παρελθόν (ηχητικό)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τρ. Αλεξιάδης: Η αξιοπιστία των προβλέψεων τους, ίδια με αυτές που έκαναν στο παρελθόν (ηχητικό)

Για τη διαφορετικότητα στην προσέγγιση των θεμάτων και την πολύ μεγάλη απόκλιση των προτάσεων της κυβέρνησης με αυτών του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Βουλευτής Β’ Πειραιά Τρύφων Αλεξιάδης στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104.6 FM.

Επιζητούμε τον διάλογο, στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ή στην Ολομέλεια, όπου μπορούν να τεθούν όλα τα δεδομένα, δήλωσε ο Βουλευτής. Καταθέτουμε τις προτάσεις μας που αφορούν το επόμενο βασικό 4μηνο για την στήριξη της οικονομίας και την αποφυγή εισόδου της στο καταστροφικό σπιράλ της ύφεσης, που δεν θα μπορέσει να αντιστραφεί.

https://www.youtube.com/embed/x8rLJe-AUD0

Η κυβέρνηση όμως δεν φροντίζει να ξεκαθαριστεί τι κάνει καλό στη χώρα και στην οικονομία, εκδίδει μόνο αντιφατικές ανακοινώσεις για μικροκομματικά οφέλη, αρνείται τον διάλογο, τα δε μέτρα που ανακοινώνει απέχουν πολύ από τι λένε οι Σύλλογοι και οι Φορείς, όπως οι Δικηγορικοί Σύλλογοι, οι μικρομεσαίοι, η Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων, που η έκπτωση ενοικίων βαραίνει αποκλειστικά την πλάτη τους κ.α.

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ προσεγγίζουν αυτές των κοινωνικών και παραγωγικών φορέων της χώρας, είναι απόλυτα κοστολογημένες και αποβλέπουν στο όφελος της κοινωνίας και στη στήριξη και ενίσχυση των επιχειρήσεων, χωρίς τη μορφή δανειοδότησης.

Το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής προβλέπει 31,2% ανεργία, 4,6 δις δημοσιονομικό έλλειμμα και 9,4% ύφεση, είπε Τρ. Αλεξιάδης, σχολιάζοντας τις προβλέψεις κυβερνητικών στελεχών και επιστημόνων και κάλεσε τους πολίτες να θυμηθούν τις λανθασμένες οικονομικές προβλέψεις των ιδίων την περίοδο 2010-2014 που ενώ προέβλεπαν ανάπτυξη, οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL