Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ψιχάλες
18 °C
16.3°C18.6°C
4 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.6°C15.9°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.1°C15.4°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ψιχάλες
13 °C
12.9°C14.6°C
3 BF 82%
Με χυδαίο σεξισμό ξαναχτυπά ο Πρετεντέρης κατά Αχτσιόγλου αυτή τη φορά (ηχητ)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Με χυδαίο σεξισμό ξαναχτυπά ο Πρετεντέρης κατά Αχτσιόγλου αυτή τη φορά (ηχητ)

Αφού έπαιξε το επικοινωνιακό συνθηματάκι της Ν.Δ. για «σικουέλ» που μαζί με τις ειρωνείες για το «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» ήταν το μόνο που είχε να αντιτάξει η κυβέρνηση απέναντι στο κοστολογημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ύφεσης.

Συνέχισε με περιπαιχτικά σχολιάκια για τον κόσμο που ήταν αραιός στο Ζάππειο λες και δεν γνωρίζει τα μέτρα προφύλαξης από την πανδημία.

Επιστέγασμα της «φτήνιας» του σχολιασμού ο απαράδεκτος σεξισμός. Αρχικά κατά της πρώην υπουργού και νυν τομεάρχη Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου και της τομεάρχη τουρισμού Κατερίνας Νοτοπούλου που τις παρουσίασε ως «πρωταγωνίστριες» του σικουέλ του ΣΥΡΙΖΑ, μένουμε Όρθιοι.

Στο κλείσιμο της εκπομπής χυδαιολόγησε λέγοντας ''καλό το μίνι της Αχτσιόγλου, αλλά δεν μπορώ να πω, και το περιεχόμενο καλό είναι".

Με δεδομένο ότι περίπου μια εβδομάδα πριν είχε με αντίστοιχα ακραία σεξιστικό τρόπο επιτεθεί κατά της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά αναρωτιέται κανείς τι είναι αυτό που κάνει τόσο σοσβαρή την περίπτωσή του:

Η πομπώδης αμετροέπεια του πολλά βαρύ αρσενικού μιας ξεχασμένης εποχής, ή η φτήνια ενός πληγωμένου υπερεγώ που έμεινε στην «απέξω»;

Κατ. Μπρέγιαννη

Διαβάστε επίσης:

Ευ.Τσακαλώτος: Καταφεύγουν στον σεξισμό γιατί αδυνατούν να δώσουν ουσιαστική απάντηση στο πρόγραμμά μας

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL