Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Λαζάρου για εστίαση: "Δεν θα αντέξουμε" - Γεωργιάδης: "Να βάλετε πλάτη" (Video)

Ανεπαρκή τα μέτρα της κυβέρνησης για την εστίαση - Κραυγή αγωνίας από το γνωστό σεφ Λ. Λαζάρου - Μόνη απάντηση κυβέρνησης - Γεωργιάδη: "Να βάλετε πλάτη"

«Θέλουμε να ανοίξουν τα εστιατόρια, είναι η προβολή της χώρας μας. Θέλουμε να βγάλουμε τον κόσμο από τα σπίτια’, τόνισε ο Λευτέρης Λαζάρου.

Αναφερόμενος στα μέτρα της κυβέρνησης, τόνισε «Δεν θέλω έναν εργαζόμενο συνεργάτη μου με ένα επίδομα από το κράτος, το κράτος το θέλω δίπλα μου. Έχω βάλει πλάτη όπου με χρειάστηκε»

Ταυτόχρονα ανέφερε το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί με εναλλάξ τους εργαζόμενους ανα δεκαπενθήμερο.

Ο κ. Λ. Λαζάρου ζήτησε η επιδότηση των ενοικίων να επεκταθεί χρονικά καθώς το 60%-40% είναι δυσβάστακτο. Η χρονική επέκταση, σημείωσε ότι θα δώσει αναπνοές στους επιχειρηματίες για να κάνουν ένα μικρό ταμείο και να μπορέσουν να αντέξουν.

Απαντώντας ο υπουργός Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδης, είπε ότι αν επεκταθεί η επιδότηση ενοικίου στους επιχειρηματίες θα έχουν πρόβλημα οι ιδιοκτήτες ακινήτων και ζήτησε από τους επιχειρηματίες να βάλουν πλάτη.

«Σε αυτή τη φάση θα βάλουμε όλοι πλάτη, έτσι θα πάμε μπροστά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Α. Γεωργιάδης.

Ο κ. Λαζάρου στη συνέχεια του έθεσε το ερώτημα «Θέλετε μαγαζιά ανοιχτά και νοικοκυραίους ενοικιαστές ή άδεια μαγαζιά και κλειστά για τους ιδιοκτήτες τους;"

Για να απαντήσει ο υπουργός Ανάπτυξης τετραγωνίζοντας τον κύκλο, τα θέλουμε όλα και ανοιχτά μαγαζιά και ενοικιαστές νοικοκυραίους, επιμένοντας ότι πρέπει να βάλουν όλοι πλάτη, εκτός φυσικά από την κυβέρνηση…

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ναι, αλλά ο Τσίπρας έφερε Μνημόνια

Μπορεί τα κανάλια να δοξάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά στον πραγματικό κόσμο η κατάσταση δεν είναι καθόλου ρόδινη. Υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες, το κλίμα κάθε άλλο παρά αισιόδοξο είναι, η πολυδιαφημισμένη ρευστότητα πέφτει με το σταγονόμετρο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις