Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας: Δεν θα επιτρέψουμε στους θιασώτες της ακροδεξιάς και του ναζισμού να διοικήσουν τις δομές προσφύγων

«Ο διορισμός του Τσιαχρή, βαραίνει σύσσωμη την κυβέρνηση και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη και τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μηταράκη», σημειώνει η Νεολαία Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ

Η Νέα Δημοκρατία, συνεχίζοντας τον εναγκαλισμό με την ακροδεξιά στα ζητήματα του Προσφυγικού, επέλεξε να διορίσει ως νέο διοικητή της δομής του Πύργου Ηλείας έναν θιασώτη της μισαλλοδοξίας που διακατέχεται από ισλαμοφοβικές αντιλήψεις.

Για άλλη μια φορά, η Νέα Δημοκρατία ξεπερνάει τα όρια του θράσους και θέλοντας να ικανοποιήσει το ακροδεξιό της ακροατήριο, ανακοίνωσε ότι ο νέος διοικητής της προσφυγικής δομής του Πύργου είναι ο Χρήστος Τσιαχρής, που έχει κυκλοφορήσει ένα «πόνημα» το οποίο τιτλοφορείται «Μιναρέδες - Οι λόγχες του Ισλάμ στην Ευρώπη» και μάλιστα από έναν εκδοτικό οίκο που εκδίδει βιβλία με νεοναζιστικό περιεχόμενο μεταξύ των οποίων του Αντώνη Ανδριτσόπουλου γνωστό ως Περίανδρου, πρώην υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής και καταδικασμένου για απόπειρα δολοφονίας.

Ο Τσιαχρής είναι ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος για να εκτελέσει χρέη Διοικητή σε μια δομή φιλοξενίας αιτούντων άσυλο, ένας ακροδεξιός που αντιμετωπίζει τους πρόσφυγες ως «εισβολείς» που υπηρετούν ένα «οργανωμένο σχέδιο αλλοίωσης του πολιτισμού».

Ο διορισμός του Τσιαχρή, βαραίνει σύσσωμη την κυβέρνηση και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη και τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μηταράκη.

Καλούμε άμεσα την κυβέρνηση να πάρει πίσω τον διορισμό του νέου διοικητή και να τον στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, εκεί που του αξίζει.

Δεν θα επιτρέψουμε στους θιασώτες της ακροδεξιάς και του ναζισμού να διοικήσουν τις δομές προσφύγων. Είναι επιτακτική η ανάγκη να ενισχύσουμε τον αγώνα για την συγκρότηση ενός δημοκρατικού και προοδευτικού μετώπου, απέναντι στη κυβέρνηση της νεοφιλελεύθερης ακροδεξιάς.

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ναι, αλλά ο Τσίπρας έφερε Μνημόνια

Μπορεί τα κανάλια να δοξάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά στον πραγματικό κόσμο η κατάσταση δεν είναι καθόλου ρόδινη. Υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες, το κλίμα κάθε άλλο παρά αισιόδοξο είναι, η πολυδιαφημισμένη ρευστότητα πέφτει με το σταγονόμετρο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις