Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.2°C24.8°C
3 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 42%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.5°C
4 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C23.0°C
3 BF 43%
Απολογία Κυρανάκη με μελόδραμα: «Δέχθηκα σωματική βία, χειροδικία, επίθεση» (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Απολογία Κυρανάκη με μελόδραμα: «Δέχθηκα σωματική βία, χειροδικία, επίθεση» (Video)

Μόνο που η εικόνα αυτή έχει παρουσιαστεί και από το δικό του πολιτικό χώρο και τους πρωτοκλασάτους δημοσιογράφους της δεξιάς παράταξης. Ο Θ. Μαυρίδης του έριξε όλες τις ευθύνες για την παραληρηματική στάση του στην Βουλή, ενώ ο Άρης Πορτοσάλτε αφού το απένειμε «όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου» του υπέδειξε να φύγει από τον Προανακριτική.

Ο Κυρανάκης βγήκε στη συνέχεια στην εκπομπή του ΣΚΑΙ όπου απολογήθηκε με ψέματα και σε υψηλούς μελοδραματικούς τόνους: «Δέχθηκα επίθεση σωματική βία, χειροδικία, επίθεση,»

Μόνο που ούτε τους δημοσιογράφους του σταθμού δεν μπόρεσε να πείσει και ας του έκαναν το χατίρι να εμφανιστεί στο βήμα του καναλιού.

«Ένα σπρώξιμο» του είπε ο δημοσιογράφος για να προσθέσει εκείνος συνεχίζοντας το μελόδραμα «ένας βουλευτής σήκωσε χέρι εναντίον άλλου βουλευτή» αναφερόμενος στον κ. Γκιόλα που πήγε να τον σταματήσει αφού ούρλιαζε πάνω από τα έδρανα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Του είπε ότι δεν ακούστηκε: "Για ποιο λόγο έκανε την ερώτηση στον κ. Πολάκη και για ποιο λόγο εκνευρίστηκε και έφυγε τρέχοντας."

«Ο κ. Πολάκης;» τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι. «Ναι» «Έφυγε τρέχοντας» και συνέχισε να λέει «αερολογίες» και προκλητικότατα

"Εγώ τη φράση που μου αποδόθηκε την είπα όταν έφυγε ο κ. Πολάκης απευθυνόμενος στους άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επειδή με έβριζαν" είπε ο κ. Κυρανάκης

Και συνέχισε με ψέματα και αερολογίες να «παίζει» το ρόλο του θύματος.

Η ουσία που εξετάζουμε ήταν η ερώτησή μου είπε απαντώντας στον Άρη Πορτοσάλτε.

Ναι του είπα ότι «κρύβεται πίσω από την Ντόρα Μπακογιάννη» επανέλαβε ο κ. Κυρανάκης γιατί πέντε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αυτό κάνουν.

«Από πού εκκινεί αυτό;» Ρωτάει ο δημοσιογράφος.

«Δεν θα μπω στο παιχνιδάκι του ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε…Αμετανόητος και αδιόρθωτος...

Συντάκτης: avgi.gr

Διαβάστε επίσης:

Π.Πολάκης: Η αλήθεια για όσα έγιναν στην Προανακριτική

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL