Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ψαρεύοντας στον... Κέυνς!

Στον τετραγωνισμό του κύκλου προσβλέπει ο Κυρ. Μητσοτάκης - ή μήπως στο... Νόμπελ Οικονομίας; “Είμαι φιλελεύθερος πολιτικός, δεν είμαι νεοφιλελεύθερος. Δεν πιστεύω ότι οι αγορές έχουν πάντα τη λύση. Πιστεύω ότι το κράτος έχει ρόλο να παίξει, ειδικά σε περιόδους κρίσης” διακήρυξε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με ανώτερα στελέχη του επιχειρηματικού οργανισμού YPO. “Αυτοί είναι καιροί που ευνοούν μiα πιο κεϋνσιανή προσέγγιση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ατμομηχανή τής ανάπτυξης είναι, σταθερά, η ιδιωτική οικονομία” έσπευσε να συμπληρώσει μην τυχόν και παρεξηγηθεί... Προσπαθεί να ψαρέψει ψηφοφόρους του “προοδευτικού Κέντρου”, αλλά όχι και να χάσει τους σταθερούς υποστηρικτές του, που άλλωστε βλέπουν ότι τα έργα του δεν έχουν Κέυνς...

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ναι, αλλά ο Τσίπρας έφερε Μνημόνια

Μπορεί τα κανάλια να δοξάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά στον πραγματικό κόσμο η κατάσταση δεν είναι καθόλου ρόδινη. Υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες, το κλίμα κάθε άλλο παρά αισιόδοξο είναι, η πολυδιαφημισμένη ρευστότητα πέφτει με το σταγονόμετρο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις