Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Είπα, ξείπα την παρόλα μου...

ICON

Κάθε τρεις και λίγο... “ξεχειλώνει” ο χρόνος για την ολοκλήρωση του περίφημου masterplan της κυβέρνησης για την απολιγνιτοποίηση, καθιστώντας σαφές πόσο έτοιμη ήταν μόνο για να κάνει ανακοινώσεις και επικοινωνιακούς χειρισμούς που δεν μπορεί να υποστηρίξει ουσιαστικά με ένα σοβαρό σχέδιο για το κρίσιμο θέμα της “επόμενης μέρας” στις περιοχές που θα πληγούν από το πρόωρο “σβήσιμο” των λιγνιτικών μονάδων.

Οι αρχικές ανακοινώσεις τού αρμόδιου υπουργού Κ. Χατζηδάκη μιλούσαν για ολοκλήρωση έως το καλοκαίρι, στη συνέχεια πήγαμε στα τέλη Ιουνίου και μετά τις συζητήσεις στο ΥΠΕΝ με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και δημάρχους των περιοχών “κλείνουμε” μέχρι το τέλος του χρόνου...

Όπως δήλωσε ο υφυπουργός ΠΕΝ Γ. Θωμάς, “το masterplan εκπονείται και θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του καλοκαιριού. Θα ακολουθήσει θεσμική διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες για να ολοκληρωθεί έως το τέλος του χρόνου”. Και όλα αυτά, κατά τον ίδιο, “όπως προβλέπει το χρονοδιάγραμμα”. Ποιο χρονοδιάγραμμα ακριβώς;

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.
Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ψεύτης κ. Βρούτσης

Θα ήταν χρήσιμο να εξετάσει κάποιος συνολικά τι έχει κάνει και τι δεν έχει κάνει ώς τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, απέναντι στην τεράστια κοινωνική κρίση που προκαλεί η πανδημία. Γιατί αυτό αποκαλύπτει ξεκάθαρα τις προθέσεις της απέναντι στον κόσμο της εργασίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις