Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια

“Διατηρούμε τον μισθό των εργαζομένων. Η κριτική ότι δήθεν μ’ αυτήν την πολιτική μειώνονται οι μισθοί κατά 20%, όπως προβάλλει από χθες η αντιπολίτευση, είναι επιπόλαια. Ανεύθυνη. Και ψεύτικη”. Αυτά δήλωνε ο Στ. Πέτσας στις 12.30 μ.μ.

“Αν, για παράδειγμα, έχεις έναν μισθό 1.000 ευρώ, τότε στα 500 ευρώ της απώλειας, αν εργαστείς μισό χρόνο, έρχομαι και σου δίνω γι' αυτούς τους τέσσερις μήνες τα 300 ευρώ, που είναι το 60% πάνω στα 500” δήλωνε στον ρ/σ Θέμα 104,6 ο Γ. Βρούτσης, υποστηρίζοντας πως το “20% που παραθέτει η αντιπολίτευση είναι η ακραία περίπτωση” διότι -κατά πώς ισχυρίστηκε- "η οροφή τής απώλειας είναι 16%”...

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.
Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ψεύτης κ. Βρούτσης

Θα ήταν χρήσιμο να εξετάσει κάποιος συνολικά τι έχει κάνει και τι δεν έχει κάνει ώς τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, απέναντι στην τεράστια κοινωνική κρίση που προκαλεί η πανδημία. Γιατί αυτό αποκαλύπτει ξεκάθαρα τις προθέσεις της απέναντι στον κόσμο της εργασίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις