Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πρότυπα, πειραματικά και... παράπλευρα χτυπήματα

Άγρια κόντρα Κεραμέως - Γιαννακοπούλου αποκαλύφθηκε χθες στη Βουλή, όταν η βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛΛ., την ώρα της καταμέτρησης, ακούστηκε να λέει στο κινητό της: «Κάνουν Πρότυπο την Πλάκα. Τι μπλέκουν τα Πειραματικά με τα Πρότυπα; Τα έχει κάνει σκατά. Θα γίνει χαμός. Θα την σκίσω»

Άγρια κόντρα Κεραμέως - Γιαννακοπούλου αποκαλύφθηκε χθες στη Βουλή, όταν η βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛΛ., την ώρα της καταμέτρησης, ακούστηκε να λέει στο κινητό της: «Κάνουν Πρότυπο την Πλάκα. Τι μπλέκουν τα Πειραματικά με τα Πρότυπα; Τα έχει κάνει σκατά. Θα γίνει χαμός. Θα την σκίσω».

Το πρόβλημα είναι ότι η Νίκη Κεραμέως διακόπτει τη σύνδεση του Μαράσλειου Πειραματικού Δημοτικού με το Γυμνάσιο της Πλάκας γιατί μετατρέπει την Πλάκα σε Πρότυπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ν. Γιαννακοπούλου μιλούσε με γονείς του Μαράσλειου (σ.σ.: τα παιδιά της πάνε στο σχολείο αυτό) και κατηγορούσε την υπουργό Παιδείας ως αναξιόπιστη, επειδή την είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα προχωρούσε σε αυτή τη φωτογραφική ρύθμιση - την οποία λέει η πλευρά Γιαννακοπούλου ότι επιδιώκει ο διευθυντής του σχολείου της Πλάκας, ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής Ελλάδα 2021 και φίλος της Γιάννας Αγγελοπούλου...

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ναι, αλλά ο Τσίπρας έφερε Μνημόνια

Μπορεί τα κανάλια να δοξάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά στον πραγματικό κόσμο η κατάσταση δεν είναι καθόλου ρόδινη. Υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες, το κλίμα κάθε άλλο παρά αισιόδοξο είναι, η πολυδιαφημισμένη ρευστότητα πέφτει με το σταγονόμετρο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις