Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ιατρικές επιφυλάξεις

Μπορεί οι κύριοι Χαρδαλιάς και Τσιόδρας να άναψαν “πράσινο” φως για το ουσιαστικά προαποφασισμένο άνοιγμα των Δημοτικών, που διχάζει σε όλη την Ευρώπη, αλλά ακούγονται και άλλες φωνές. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Μ. Παγώνη εμφανίστηκε επιφυλακτική στον ΣΚΑΪ, εκτιμώντας ότι τα μικρά παιδιά δεν είναι δυνατόν να τηρήσουν τα μέτρα και υποδεικνύοντας πως τον Σεπτέμβριο θα είναι πιο εξοικειωμένα. “Πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και να πηγαίνουμε βήμα - βήμα” είπε και αναρωτήθηκε ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν συμβεί κάτι...

Σ’ αυτό το πλαίσιο δικαιώνεται πλήρως η αντίθεση του Αλ. Χαρίτση στο “αχρείαστο ρίσκο” μιας απόφασης “που εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο πολιτικές σκοπιμότητες”. “Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί όμως δεν είναι πειραματόζωα” διαμήνυσε.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.
Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ψεύτης κ. Βρούτσης

Θα ήταν χρήσιμο να εξετάσει κάποιος συνολικά τι έχει κάνει και τι δεν έχει κάνει ώς τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, απέναντι στην τεράστια κοινωνική κρίση που προκαλεί η πανδημία. Γιατί αυτό αποκαλύπτει ξεκάθαρα τις προθέσεις της απέναντι στον κόσμο της εργασίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις