Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νάντια Γιαννακοπούλου για Νίκη Κεραμέως: "Τα έχει κάνει σκατά", "Θα τη σκίσω" (Video)

ICON

Τα γαλλικά θυμήθηκε η Νάντια Γιαννακοπούλου που έβαλε κατά της Νίκη Κεραμέως σε ιδιωτική συζήτηση... "Νόμιζε"...

Αλλά τα μικρόφωνα ήταν ανοικτά και ακούστηκαν όλα όσα έλεγε στην Βουλή και φυσικά στην live μετάδοση της Βουλής.

Η διαφωνία αφορούσε τα πειραματικά με τα πρότυπα που σύμφωνα με την βουλεύτρια του ΚΙΝΑΛ η Νίκη Κεραμέως "τα έχει κάνει σκατά"..."θα τη σκίσω" ακούγεται να λέει πεντακάθαρα στην Βουλή.

"Κλείνω γιατί είμαι ψηφολέκτης"... είπε και έκλεισε το τηλέφωνο...

Η Ν. Γιαννακοπούλου επιβεβαίωσε λίγη ώρα αργότερα ότι ο αποδέκτης των επικρίσεών της ήταν πράγματι η Ν. Κεραμέως και διευκρίνησε ότι το επίδικο δεν αφορούσε κάποιο ρουσφέτι της, αλλά τη φωτογραφική εξαίρεση του δημοτικού Μαράσλειου πειραματικού σχολείου με το γυμνάσιο της Πλάκας, όπως ισχύει για τα υπόλοιπα πειραματικά. Αιτία το γεγονός, όπως είπε,  ότι με ρύθμιση στο νομοσχέδιο που έχει τεθεί σε διαβούλευση, το γυμνάσιο της Πλάκας γίνεται πρότυπο.

Η ίδια, συνομιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, δεν απέκρυψε ότι στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτούν και τα παιδιά της, αλλά υποστήριξε ότι για εκείνη το θέμα έγκειται στο συνολικότερο καλό του σχολείου, το οποίο όπως κατηγόρησε την Υπουργό Παιδείας υποβαθμίζει για να εξυπηρετήσει όπως υπαινίχθηκε συγκεκριμένα συμφέροντα.

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις