Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
Νά πώς χτίζει ψευδή αφηγήματα η Ν.Δ.
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νά πώς χτίζει ψευδή αφηγήματα η Ν.Δ.

Ένα δείγμα γραφής τού πώς χτίζεται ένα ψευδές αφήγημα κατά του πολιτικού σου αντιπάλου έδωσε, σε ζωντανή αναμετάδοση χθες, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Αφού είχε ολοκληρώσει την παρέμβασή του στο CNN Greece για τον διαβόητο -και άκυρο- “αφορισμό”, ο Ν. Ρωμανός ρωτήθηκε για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝ.ΑΛΛ. και το ενδεχόμενο συμμαχίας. “Πριν απαντήσω σε αυτό, να θυμίσω ότι ο κ. Αμβρόσιος είναι ο ίδιος που έκανε δηλώσεις υπέρ του κ. Τσίπρα και έλεγε πόσο παλικάρι είναι ο Τσίπρας για τη στάση του το 2015” είπε ανερυθρίαστα. Και αφού έδειξε για άλλη μια φορά πόση αλλεργία προκαλεί στο κόμμα του το 2015, συνέχισε εξίσου ψυχρά: “Απλά για να μην ξεχνάμε και τι ρόλο παίζει ο καθένας”. “Όταν κάποιος άνθρωπος της Εκκλησίας αποφασίζει να παίξει ένα πολιτικό ρόλο, τελοσπάντων να κάνει και πολιτικές δηλώσεις, πρέπει να κρίνεται και για την πολιτική αυτή διαδρομή του”!

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. με τρεις φράσεις διέγραψε όλες τις επιθέσεις του ακραίου ιεράρχη κατά της Αριστεράς ή υπέρ της Χ.Α. και τον χρέωσε απευθείας στον ΣΥΡΙΖΑ βάζοντας εντελώς συνειδητά ένα ακόμα λιθαράκι στην παραφιλολογία των δύο άκρων, που λέει “κομψά” ο Μητσοτάκης... Είναι ο τρόπος που ξέρουν για να στραφούν οι κάμερες μακριά από το πρόγραμμα “Μένουμε Όρθιοι” και τις συγκλίσεις...

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL