Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
Δ. Παπαγγελόπουλος: Ο Σαμαράς μου είχε ζητήσει χάρη για τον Παπασταύρου και τον Μιωνή (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δ. Παπαγγελόπουλος: Ο Σαμαράς μου είχε ζητήσει χάρη για τον Παπασταύρου και τον Μιωνή (Video)

«Τον ξέχασαν τον Ρασπούτιν, γιατί Ρασπούτιν δεν υπάρχει. Τους λέω, όμως, ότι μολονότι το όνομα Ρασπούτιν είναι πιο εύηχο, εγώ θα επιδιώξω να γίνω Τζένγκις Χαν, η οργή του Θεού, για τους ψεύτες, τους συκοφάντες, τους επίορκους, τους διεφθαρμένους. Με ανάγκασαν να γίνω η οργή του Θεού» τόνισε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.https://www.youtube.com/embed/e_RhfBx28Kw

Μιλώντας στο Open Beyond και αναφερόμενος στο σκάνδαλο Novartis, διερωτήθηκε για ποιο λόγο αντιδρά με τέτοιο τρόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Γιατί υπήρξε αυτή η αντίδραση στην έρευνα για την Novartis; Έχει να φοβηθεί κάτι ο κ. Γεωργιάδης ή να κρύψει; Μη ξεχνάμε ότι η έρευνα συνεχίζεται σε βάρος του» υπογράμμισε ο Δ. Παπαγγελόπουλος.

Παράλληλα, επισήμανε ότι για τον Νίκο Παππά «καταβάλλεται μία προσπάθεια που είναι συνέχεια της αλητείας, να διαστρέφουν την πραγματικότητα. Προσπαθούν να πουν ότι άδειασα τον κ. Παππά. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ούτε και να πω εγώ κάτι σε βάρος του κ. Παππά» ανέφερε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης και συμπλήρωσε:

«Την πρωτοβουλία την ανέλαβε από τηλέφωνα του Νετανιάχου, κάτι που επιβεβαίωσε και η ισραηλινή πρεσβεία λέγοντας ότι δεν σχολιάζει τα διπλωματικά κανάλια των δύο χωρών. Εάν ο κ. Παππάς παρενέβη μετά από τηλεφώνημα του Νετανιάχου για λόγους εθνικούς, ο κ. Σαμαράς πει γιατί παρενέβη; Τον είχε καλέσει ο Νετανιάχου ή προστάτευε τα συμφέροντα του Παπασταύρου και του Μιωνή; Είχε πάρει τον Φιλιππάκη και του είπε "μην γράφεις για Παπασταύρου, Μιωνή ξέρω ποιοι είναι, σε δύο μήνες θα τους διώξω". Προσπαθούν να ενσπείρουν ζιζάνια σε μένα, τον Παππά, τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολούθως αποκάλυψε ότι «με είχε πάρει ο Σαμαράς για να ζητήσει χάρη για τον Παπασταύρου και τον Μιωνή. Το επιβεβαίωσε ο ίδιος, του πήρε 45 μέρες, σκεφτόταν τι θα κάνει. Έχουμε την προκαταρκτική, με ψυχραιμία, με αξιοπρέπεια, θα απαντήσω θεσμικά σε όλα. Θα αντέξω οποιαδήποτε επίθεση, δεν πρόκειται να φτάσω στο επίπεδό τους και».

Τέλος, ο Δ. Παπαγγελόπουλος ανέφερε ότι «Ρασπούτιν δεν θα ήμουν και για ένα άλλο λόγο: Γιατί αν και εγώ δεν ανήκω στην Αριστερά, απλώς αριστερές ιδέες έχω όπως όλοι οι καλοί άνθρωποι, δεν θα μπορούσα να είμαι Ρασπούτιν, γιατί εκείνη την εποχή εγώ θα ήμουν με τους μπολσεβίκους και όχι με το τσαρικό περιβάλλον».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL