Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πέτσας: Δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας - Τον διαψεύψει απόφαση της Πολιτικής Προστασίας (Video)

Αλαλούμ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας απαγορεύει την κυκλοφορία και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την επόμενη μέρα λέει στην ενημέρωση ότι «δεν υπάρχει καμία απαγόρευση κυκλοφορίας».

"Δεν υπάρχει καμία απαγόρευση κυκλοφορίας. Υπάρχει ισχυρή σύσταση σε όλους μας να αποφεύγουμε άσκοπες μετακινήσεις. Να αποφεύγουμε συγχρωτισμό. Να κρατούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας. Να τηρούμε τις αποστάσεις" απάντησε σε σχετική ερώτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την σημερινή ενημέρωση των συντακτών.

"Να τηρούμε τις συμβουλές και αυτή είναι η έκκλησή μας. Να τηρούμε αυτές τις κατευθύνσεις γιατί είναι προς το συμφέρον όλων μας. Η παραβατική συμπεριφορά θα πρέπει να αντιμετωπίζονται." είπε ο Στ. Πέτσας και πέταξε την μπάλα στους Δήμους για το αν χρειαστεί να κλείσουν κάποια πλατεία.

Όμως η χθεσινή απόφαση απαγόρευσης κυκλοφορίας είναι από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Συντάκτης: avgi.gr


Διαβάστε επίσης:

Απαγορεύσεις, πρόστιμα, ΜΑΤ και καταστολή για τις υπαίθριες συναθροίσεις

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ένας χρόνος "αριστείας"

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής» δεν καλύπτει όλα όσα έκανε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον πρώτο χρόνο της θητείας της. Αφορά την ατζέντα της τελευταίας ημέρας: την επιβεβαίωση του τεράστιου σκανδάλου της λίστας Πέτσα, όπου τεράστια ποσά δημοσίου χρήματος διοχετεύτηκαν για τη στήριξη ΜΜΕ φιλικών προς την κυβέρνηση.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις