Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
Το Μαξίμου περνάει με κόκκινο και δέρνει (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Το Μαξίμου περνάει με κόκκινο και δέρνει (Video)

Το Μαξίμου απέφυγε να διαψεύσει τις πληροφορίες δηλώνοντας:

"Έχουμε πλήρη άγνοια για το θέμα. Δεν γνωρίζουμε τίποτα. Υπάρχει έρευνα της ΕΛ.ΑΣ σε εξέλιξη."

Έρευνα και απόδοση ευθυνών με αφορμή το βίντεο του ξυλοδαρμού του μοτοσυκλετισή ζητά ο Γ. Ραγκούσης

Έρευνα και απόδοση ευθυνών με αφορμή το βίντεο με τον ξυλοδαρμό μοτοσυκλετιστή από αστυνομικό ζητά ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

«Για αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά, ζητούμε άμεσα να γίνει έρευνα κι απόδοση ευθυνών. Πρέπει επίσης να γνωστοποιηθεί το όνομα καθώς και η ιδιότητα του φυλασσόμενου προσώπου» επισημαίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το βίντεο δημοσιοποίησε στο Facebook ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, μέλος του «Ρουβίκωνα», τονίζοντας ότι το περιστατικό έγινε στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας. Ο μοτοσυκλετιστής φέρεται να διαμαρτυρήθηκε για ένα αυτοκίνητο, με αστυνομική συνοδεία, που του έκλεισε τον δρόμο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένας άνδρας φωνάζει, χτυπάει και πετάει στο έδαφος έναν μοτοσυκλετιστή, του οποίου το δίκυκλο έχει πέσει στην άσφαλτο, ενώ την ίδια ώρα ένας άλλος «τραμπουκίζει» έναν περαστικό, ο οποίος προσπάθησε να παρέμβει για να σταματήσουν.

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: Έρευνα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας ανέλαβε τη διερεύνηση του χθεσινού περιστατικού ξυλοδαρμού μοτοσικλετιστή από αστυνομικό.

Όπως σημειώνεται στην ανκοίνωση της ΕΛΑΣ, «ανατέθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας η διερεύνηση της εμπλοκής αστυνομικού με ιδιώτη σε χθεσινό περιστατικό, που απεικονίζεται σε βίντεο που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο μοτοσυκλετιστής φέρεται να διαμαρτυρήθηκε για ένα αυτοκίνητο με αστυνομική συνοδεία που του έκλεισε τον δρόμο.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL