Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.3°C18.4°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
11.8°C16.6°C
3 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.2°C15.0°C
3 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.5°C16.8°C
4 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.9°C15.9°C
2 BF 55%
Μόλις 4 ορθογραφικά λάθη στα Σκοιλ Ελικικου και βρήκε την «γενναιότητα» ο Βρούτσης να τα αποσύρει (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μόλις 4 ορθογραφικά λάθη στα Σκοιλ Ελικικου και βρήκε την «γενναιότητα» ο Βρούτσης να τα αποσύρει (Video)

Την αποπομπή του υπουργού Εργασίας ζήτησε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης στην Βουλή ενώ το ίδιο έπραξε και το ΚΙΝΑΛ. Ωστόσο η Ν.Δ. επιμένει να στηρίζει τον υπουργό Εργασίας. "Αποπομπή Βρούτση, αλλιώς, θα σας βαρύνουν μεγάλες ευθύνες" είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Σκουρλέτης.

Μόνο 4 ορθογραφικά λάθη έβλεπε ο Βρούτσης αλλά βρήκε «την γενναιότητα» να αποσύρει τα voucher. Για το σκάνδαλο όμως κουβέντα… στη Βουλή.

«Το θεσμικό πλαίσιο ήταν του ΣΥΡΙΖΑ… Η διαδικασία ήταν απόλυτα διαφανής… Είχα την τόλμη να πω ότι αποσύρεται… και το κάναμε πράξη. Αυτό λέγεται πολιτική γενναιότητα και εντιμότητα» είπε πριν λίγο στην Βουλή, ο έκθετος Γιάννης Βρούτσης.

"Όταν λαμβάνονται τόσα πολλά μέτρα σε τόσο λίγο χρόνο μπορεί να γίνονται και αστοχίες" είπε ο Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και στην ερωτήση της ΑΥΓΗΣ αν καλύπτει ο πρωθυπουργός τον Γιάννη Βρούτση και χαίρει της εμπιστοσύνης του έδωσε την πιο σύντομη απάντηση: "Ναι".

Μια εβδομάδα πριν όμως ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης δεν παραδεχόταν ούτε καν την πίεση του χρόνου... γιατί έφταιγαν τα γνωστά "τρολ" που έκαναν θέμα τα 4 ορθρογραφικά!

Συντάκτης: avgi.gr

Διαβάστε επίσης:

Απόσυρση του προγράμματος - ομολογία αποτυχίας και ενοχής

Π. Κορκολής: Έκθετη η κυβέρνηση, είχε παραδεχτεί από τις 8 Απριλίου ότι τα 800 ευρώ μπορούσαν να δοθούν χωρίς μεσάζοντες (Video)

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL