Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C25.1°C
1 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.6°C23.6°C
1 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.0°C
1 BF 40%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.2°C25.2°C
3 BF 35%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.9°C20.9°C
0 BF 49%
ΣΤΑ ΨΙΛΑ / Καλή η Υγεία, αλλά ακόμα καλύτερα τα 5 εκατομμύρια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΤΑ ΨΙΛΑ / Καλή η Υγεία, αλλά ακόμα καλύτερα τα 5 εκατομμύρια

“Πήραμε ευρωεκλογές, πήραμε Περιφέρεια, πήραμε δημαρχία, έχουμε τώρα και υπουργό! Τι άλλο; Υγεία νά 'χουμε από δω και πέρα” αναφωνούσε όλο υπερηφάνεια ο επιχειρηματίας από την Ημαθία Νίκος Τάκης, το καλοκαίρι του 2019, γιορτάζοντας με τους πολιτικούς του φίλους την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και την υπουργοποίηση του Απόστολου Βεσυρόπουλου, τον οποίο και είχε στηρίξει προεκλογικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από ενημερωτική ιστοσελίδα της Ημαθίας, “το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιουλίου 2019 ο επιχειρηματίας Νίκος Τάκης και η σύζυγός του Ρούλα Χαριτάκη διοργάνωσαν γεύμα για τους φίλους, τους υποστηρικτές και τους εθελοντές του υφυπουργού Οικονομικών, αρμόδιου για τη φορολογική πολιτική και τη δημόσια περιουσία, Απόστολου Βεσυρόπουλου.

Στο γεύμα παραβρέθηκε και ο ίδιος ο Απόστολος Βεσυρόπουλος με την οικογένειά του. Η συνάντηση είχε σκοπό να ευχαριστήσει τους φίλους του κ. Βεσυρόπουλου και τους εθελοντές που δούλεψαν στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας και βοήθησαν στην εκλογή του”.

Υγεία να 'χουμε από 'δω και πέρα” ευχόταν εκείνο το βράδυ ο επιχειρηματίας και φίλος του υφυπουργού της Ν.Δ., αλλά, σε κάποιες περιπτώσεις, εκτός από την υγεία δεν βλάπτουν και μερικά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της εταιρείας. Έτσι λοιπόν, την ώρα που η πανδημία χτύπησε τόσο την υγεία όσο και τα έσοδα των πολιτών, για τον φίλο του υφυπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη η κρίση μετατράπηκε σε ευκαιρία και η εταιρεία της συζύγου του κυρίου Τάκη ήταν από τις τυχερές, καθώς βρέθηκε στη χρυσή λίστα με τις πλατφόρμες τηλεκατάρτισης.

Καλή λοιπόν η υγεία, αλλά ακόμα καλύτερα τα εκατομμύρια για τους πολιτικούς φίλους της κυβέρνησης, που δείχνει πως δεν ξεχνά και φροντίζει να εξοφλεί τα γραμμάτιά της στην πρώτη ευκαιρία. Και η περίπτωση του “Σκόιλ Ελικικούυ” με μερίδιο περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ για κάθε πλατφόρμα τηλεκατάρτισης δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη, σε μια περίοδο μάλιστα που δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις βρίσκονται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και αντιμέτωπες με το ενδεχόμενο της χρεοκοπίας.

Χαλάλι λοιπόν το γεύμα προς τιμήν του υφυπουργού της Νέας Δημοκρατίας από το ζεύγος Τάκη - Χαριτάκη, χαλάλι και η προεκλογική στήριξη στον κ. Βεσυρόπουλο. Το μόνο που πήγε χαμένο ήταν το πλούσιο, σε φωτογραφίες και βίντεο, ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας, που χθες το απόγευμα “εξαφανίστηκε” από το Διαδίκτυο καθώς κάποιοι έσπευσαν να το σβήσουν.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL