Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.2°C14.8°C
3 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.9°C
2 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.9°C11.6°C
2 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
13.6°C16.8°C
5 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
Damage Control μετά το κράξιμο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Damage Control μετά το κράξιμο

Ήταν το απύθμενο θράσος της αρπαχτής και τα 80 εκατομμύρια σε κολλητούς.

Και ήταν και το τσαμπουκαλεμένο στυλάκι του Γ. Βρούτση και του τηλεμαϊντανού Άδ. Γεωργιάδη, που αρχικά κατηγόρησαν τους επιστήμονες ότι δεν ήξεραν να διαλέξουν αξιοπρεπή κατάρτιση για να πάρουν το εξακοσάρι. Και στη συνέχεια το έπαιξαν και σε στυλ «πώς κάνετε έτσι για μερικά ορθογραφικά».

Όταν όμως βγήκαν στην επιφάνεια τα ονοματεπώνυμα αυτών που είχαν πάρει τη δουλειά και μάθαμε τι είναι ο καθένας και ποιον από την κυβέρνηση είχε κολλητό, πόσες φωτογραφίες είχε με τον Μητσοτάκη, πόσες με τον Μπακογιάννη και πόσες με τη σύζυγό του, τότε η γραμμή άλλαξε.

Ο Κ. Μητσοτάκης αποφάσισε ότι το επίπεδο της κατάρτισης δεν ήταν το προσήκον και έδωσε εντολή να αποσυρθούν τα «μέτζη του νέουκτη» και τα «φιλθίζοντος του τουάνα» διότι είναι σοβαρός πολιτικός ηγέτης. Και όλα τα σιχάματα της δημοσιογραφίας βγήκαν στα μπαλκόνια των καναλιών να χειροκροτήσουν.

Εν τω μεταξύ δεν μάθαμε τι θα γίνει με την μπουκιά των 80 εκατομμυρίων που έχουν δαγκώσει οι κολλητοί. Οι επιστήμονες απαλλάσσονται από την υποχρέωση να παρακολουθήσουν σκοιλ ελικικού, αλλά θα πάρουν 600 ευρώ ενίσχυση. Τα άλλα 200, που παίρνουν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, τι έγιναν; Κανείς δεν μας εξηγεί.

Όλοι αποθεώνουν την ηγετικότητα του ηγέτη, που άδειασε τον Βρούτση πριν η ζημιά γίνει μη αναστρέψιμη. Μπράβο, ρε. Ούτε ο Μωυσής. Χειροκρότημα.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL