Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ψιχάλες
18 °C
16.3°C18.6°C
4 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.6°C15.9°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.1°C15.4°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ψιχάλες
13 °C
12.9°C14.6°C
3 BF 82%
Αμόκ Γεωργιάδη: "Θα μας πει η κυρία ΑΥΓΗ ότι κρύβεται ο Μητσοτάκης;" (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αμόκ Γεωργιάδη: "Θα μας πει η κυρία ΑΥΓΗ ότι κρύβεται ο Μητσοτάκης;" (Video)

Για άλλη μια φορά ο Μητσοτάκης αρνείται να αντιπαρατεθεί επί της πολιτικής ουσίας στην επερώτηση που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας και αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος και υπουργός επί παντός επιστητού να απαντήσει στα κανάλια.

Θεατρινισμοί και προκλήσεις σε γνωστό αγοραίο ύφος υποκαθιστούν τον πολιτικό διάλογο και θολώνουν τα νερά όταν η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφεύγει να απαντήσει και κρύβεται από την αλήθεια.

Προκλητικός ο Γεωργιάδης καλούσε την κ. Αχτσιόγλου να βγει να αντιαπαρατεθεί μαζί του μεταθέτοντας την συζήτηση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο στα τηλεπαράθυρα κάνοντας την δουλειά που ξέρει πολύ καλά, να πουλά παχιά λόγια, υποκριτική υστερία και ψευτομαγκιές…

Στο ερώτημα που αποφεύγει να απαντήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και κρύβεται ο πρωθυπουργός είναι γιατί επέλεξε να δώσει με voucher επιδότηση μόλις 600 ευρώ στους επιστήμονες μέσω της προσβλητικής τηλεκατάρτισης μέσω ΚΕΚ και όχι 800 επιδοτούμενα από την Ε.Ε. όπως ήταν το λογικό και όπως φαίνεται στο σχετικό έγγραφο της Κομισιόν.

"Θα μας πει η κυρία ΑΥΓΗ ότι κρύβεται ο Μητσοτάκης"... έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Open... ενώ αρχικά ισχυριζόταν ότι δεν είχε δει το πρωτοσέλιδο!

Ούτε δείγμα αλήθειας σε όσα λέει... με απίστευτη θρασύτητα αναιρεί τον ίδιο τον εαυτό του σε δημόσια θέα... διαρκώς από τη μια φράση του στην άλλη.

Προς τι ο πανικός;

Συντάκτης: avgi.gr

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL