Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αποκάλυψη - βόμβα στην Αυγή της Κυριακής: Υποκατώτατος μισθός 533 ευρώ, εργαζόμενοι σε επ' αόριστον α(ν)εργία!

Αποκάλυψη - βόμβα στην Αυγή της Κυριακής που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα, Μεγάλο Σάββατο Το νέο Εργασιακό Μνημόνιο της κυβέρνησης για την περίοδο μετά την πανδημία. Τι προβλέπει το νέο καθεστώς επαναλειτουργίας των επιχειρήσεων, με τον κωδικο "RECOVERY PLAN".

Επαναλειτουργία των επιχειρήσεων από τον Μάϊο με ταυτόχρονη καθιέρωση ενιαίου (υποκατώτατου) μισθού 533 ευρώ για όσους εργαζόμενους επανέλθουν προβλέπει το σχέδιο της κυβέρνησης και του υπουργείου Εργασίας.

Όπως αποκαλύπτει η Αυγή της Κυριακής το σχέδιο της κυβέρνησης με τον κωδικο "RECOVERY PLAN" προβλέπει πρώτον τη δυνατότητα για τις επιχειρήσεις που θα επαναλειτουργήσουν, να διατηρήσουν τους εργαζόμενους τους σε αναστολή σύμβασης και μετα τον Μάιο.

Δεύτερον, την καθιέρωση υποκατώτατου μισθού των 533 ευρώ για όλους όσους επανέλθουν στην εργασία τους και τέλος τη δυνατότητα των εργοδοτών να επαναφέρουν στην εργασία όσους εργαζόμενους (που σήμερα βρίσκονται σε αναστολή σύμβασης) επιθυμούν, χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση.

Διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην ΑΥΓΗ της Κυριακής που κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο, Μεγάλο Σάββατο. 

 

 Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δημόσια υγεία και κυβερνητική ανεπάρκεια

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επένδυσε πάρα πολλά στην επιτυχημένη διαχείριση της καραντίνας. Επιτυχημένη φυσικά μόνο από ιατρικής πλευράς, γιατί την ίδια περίοδο υπήρξαν τουλάχιστον δύο καραμπινάτα σκάνδαλα -η λίστα Πέτσα και οι πλατφόρμες κατάρτισης...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις