Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Επιβραβεύτηκε" ο Ψαριανός για τη χυδαιότητα... με μια θέση στο ΣΚΑΙ (Video)

Με ένα εμετικό σχόλιο του ο Γρηγόρης Ψαριανός κατάφερε να επιβραβευθεί την επομένη με μια θέση στο ΣΚΑΙ. Εμφανίστηκε με μάσκα και γάντια για να υψώσει ως άλλος εισαγγελέας το δάκτυλο.

Η Ν.Δ. σε απόλυτη αλαζονεία αντί να διαγράψει το στέλεχος για αυτή του την ανάρτηση, κάνει τα στραβά μάτια επισήμως κερδίζει δημοσιότητα και θέση στο αγαπημένο της κανάλι...

Το κόλπο είναι παλιό χυδαιολογούν ασύστολα και μετά επιβραβεύονται. Έτσι ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλείτε να καταδικάσει σε συνέντευξή του, μια ανάρτηση ενός απλού μέλους, ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν χρειάζεται ούτε καν να ερωτηθεί για τον υποψήφιο με τη Ν.Δ. βουλευτή, Γρηγόρη  Ψαριανό ο οποίος την επόμενη μέρα καταλαμβάνει θέση στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ, ως τιμητής των πάντων.

Η συζήτηση στο πάνελ φυσικά μεταφέρθηκε στην «καταδίκη του Π. Πολάκη» αντί για τις χυδαιότητες του στελέχους της Ν.Δ. Γρ. Ψαριανού.

Το χυδαίο σχόλιο του Γρηγόρη Ψαριανού:

Τη βγάλουμε, δεν τη βγάλουμε καθαρή, τα τινάξω, δεν τα τινάξω -ξου ξου, χτύπα ξύλο!-

Θα είμαι ευγνώμων προς αυτό το σιχαμερό ιό-μικρόβιο…

Θα καθαρίσει κάπως την χώρα και τον πλανήτη από την ηλιθιότητα, τον λαϊκισμό, την συριζίαση, την συνομωσιολαγνεία, τον τζονσονοτραμπισμό, την θρησκοληψία…

Ευλόγησον!»

"Η αλαζονεία του Κ. Μητσοτάκη πάει πακέτο με τη χυδαιότητα των στελεχών του"

«Η αλαζονεία του Κυριάκου Μητσοτάκη πάει πακέτο με τη χυδαιότητα των στελεχών του» σχολιάζει με σχετική ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Την ώρα που καθημερινά συμπολίτες μας δίνουν μάχη για τη ζωή τους και όλη η αντιπολίτευση στέκεται με εποικοδομητικές προτάσεις αρωγός στο έργο της Πολιτείας, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Γρηγόρης Ψαριανός, ευγνωμονεί τον κορονοϊό γιατί, όπως λέει, χωρίς ίχνος ντροπής, θα καθαρίσει τη χώρα και τον πλανήτη από την ηλιθιότητα και τους ΣΥΡΙΖΑίους» τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

«Τελικά, όπως φαίνεται η αλαζονεία του κ. Μητσοτάκη πάει πακέτο με τη χυδαιότητα των στελεχών του» προσθέτει.

Και καταλήγει ότι «Το λιγότερο που θα περίμενε κανείς ήταν να έχει ήδη διαγράψει αυτόν τον οχετό ύβρεων».

Κατ. Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ανασχηματισμός και τα φαγωμένα πόμολα

Η περίοδος του λοκ ντάουν, την οποία πιστώνεται ο Κ. Μητσοτάκης ως μεγάλη διαχειριστική του επιτυχία, έχει συνδεθεί με μια σειρά από σκάνδαλα. Τα πιο σοβαρά από αυτά ήταν η λίστα Πέτσα, η υπόθεση με την κατάρτιση των επιστημόνων και η πανδημία των απευθείας αναθέσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις