Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
Πώς η ΕΡΤ υπονομεύει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για οικονομία και υγεία, παριστάνοντας και την πλουραλιστική
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πώς η ΕΡΤ υπονομεύει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για οικονομία και υγεία, παριστάνοντας και την πλουραλιστική

Από τα 2.15'', περίπου ένα λεπτό, το Δελτίο ειδήσεων ενημέρωσε για τη σημερινή συνέντευξη τύπου του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση και του πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού για τα μέτρα που προτείνουν, οικονομικά και υγειονομικά, εναντίον της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Όποιος δεν είχε διαβάσει μέσα από το ίντερνετ ή τα κοινωνικά δίκτυα, ή από άλλες πλατφόρμες τις αναγκαίες παρεμβάσεις για την οικονομία και τις προτάσεις για την μάχη με τον κορονοϊό, που προτείνονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν απολύτως αδύνατον, όχι μόνο να βγάλει συμπέρασμα από το σύντομο απόσπασμα, αλλά ακόμα και να αντιληφθεί στοιχειωδώς το πλαίσιο στο οποίο τοποθετείται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για την ακρίβεια, ήταν μια παρουσίαση που κατάφερνε, όχι μόνο να αποκρύψει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά λόγω του σύντομου της παρουσίασης, να τις υπονομεύσει, παρουσιάζοντας τες αποσπασματικά και χωρίς συνεκτικό ιστό. Εύγε στους τεχνίτες της φαλκίδευσης στην ΕΡΤ..

Προφανώς για την ΕΡΤ και το Δελτίο της δεν πρέπει να ακούγεται καμία αντίρρηση -στοιχειωδώς κατανοητή από τον τηλεθεατή, στις κυβερνητικές πολιτικές, ο φόβος για τον κορονοϊό βοηθάει. Όμως τηλεθεατές δεν είναι μόνο οι ψηφοφόροι του Μητσοτάκη -που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα άπταιστα αγγλικά του στη συνέχεια, ζωντανά από το CNN.

Τηλεθεατές της ΕΡΤ παραμένουν ψηφοφόροι και άλλων κομμάτων και του ΣΥΡΙΖΑ του 32%. Ας τους σεβαστούν και ας τους ενημερώνουν λοιπόν με εντιμότητα, έστω και με "ποσόστωση".

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL