Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Fake news από Γεωργιάδη - Πολάκης: Ζήτα συγγνώμη και "κατέβασε"

Σε διασπορά fake news προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά του Παύλου Πολάκη που τον καλεί δημόσια να ανασκευάσει. "Ζορισμένος πρέπει να είσαι κακομοίρη μου που έχουν ξεφύγει μέχρι και 5000% πάνω οι τιμές σε ατομικά μέσα προστασίας του κοινού ,καθώς δεν προχωράς σε ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ με αστείες δικαιολογίες για να αναγκάζεσαι να κανείς τέτοιες αναρτήσεις!!!" του απαντά ο πρώην υπουργός.

Ειδιότερα με ανάρτηση του στο facebook, ο Παύλος Πολάκης ξεκαθαρίζει:

Με ενημέρωσαν πριν λίγο (γιατί δεν χρησιμοποιώ το τουιτερ) πως ο ΑΔΩΝΗΣ Γεωργιαδης ,ο πρώην «Χαρβαρντ πρότζεκτ» της Νοβαρτις ,ο πρώην «8 εκατομμύρια διαφήμιση απ το ΚΕΕΛΠΝΟ το 2013-14» και νυν «Μπουλντοζιερης του Ελληνικού» καθώς και «φύλακας-Αγγελος μαυραγοριτών και γεροΛαδάδων» ... ανέβασε πριν λίγο απόψε άρθρο του 2018 της Καθημερινής που λέει πως καταδικάστηκα για συκοφαντική δυσφήμιση!!!!

Πρόκειται για το πρωτόδικο δικαστήριο με την ΠΟΕΔΗΝ του γνωστού Γιαννακου (όπου λόγω δουλειάς δεν ειχα παραστεί) που ο ΑΔΩΝΗΣ Γεωργιαδης το παρουσιάζει σαν τωρινό ,ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ,ο γελοιοδεστερος των υπουργών ,ΠΩΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ που έγινε στις 20/2/2020 αθωώθηκα πανηγυρικά !!!!

Πόσο ΖΟΡΙΣΜΕΝΟΣ πρέπει να είσαι κακομοίρη μου που έχουν ξεφύγει μέχρι και 5000% πάνω οι τιμές σε ατομικά μέσα προστασίας του κοινού ,καθώς δεν προχωράς σε ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ με αστείες δικαιολογίες για να αναγκάζεσαι να κανείς τέτοιες αναρτήσεις!!!

Σε παραδίδω στη χλεύη της κοινωνίας !!

Αν έχεις ΤΣΙΠΑ φιλότιμου ,κατέβασε την και ζήτα συγγνώμη δημοσίως!

ΥΓ ανεβάζω και δυο φωτογραφίες από το ρεπορτάζ για το εφετείο (επειδή η πρώτη είναι από το Documento και μπορεί να σε πιάσει ντουβρουτζας και να μην το διαβάσεις ,σου ανέβασα και από το bankingnews.Οχι ο Σκαι δεν το είπε ,αν περίμενες να το μάθεις από κει)

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι περικοπές μισθών είναι η αρχή

Ο περισσότερος κόσμος δεν το έχει συνειδητοποιήσει, υπνωτισμένος από το success story των καναλιών. Όμως το ξήλωμα της κοινωνικής συνοχής έχει ήδη ξεκινήσει με τη μείωση των μισθών κατά 20% και την απελευθέρωση των απολύσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις