Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.9°C27.0°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
26 °C
23.6°C29.0°C
2 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
22 °C
22.1°C25.9°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
26 °C
22.7°C26.9°C
6 BF 28%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
27 °C
27.3°C27.3°C
2 BF 29%
Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Χίου: Ο τόπος έχει ανάγκη από βιώσιμη ανάπτυξη και όχι επικοινωνιακά παιχνιδάκια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Χίου: Ο τόπος έχει ανάγκη από βιώσιμη ανάπτυξη και όχι επικοινωνιακά παιχνιδάκια

Όπως τονίζει σε ανακοίνωση της η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Χίου «Εμείς, περιμένουμε μιας και εν μέσω υγειονομικής κρίσης ,η κυβέρνηση και ο Υπουργός και Βουλευτής Χίου δεν σταματούν να σχεδιάζουν αναπτυξιακά, να μας ενημερώσουν σε ποια φάση υλοποίησης βρίσκεται το Φράγμα Κόρης Γεφύρι, το πρώτο ζωτικής σημασίας έργο στο νησί, με το δεδομένο του σοβαρότατου προβλήματος, που έχουμε στη Χίο από την έλλειψη νερού, ενώ εμείς ακόμα και εν μέσω κορωνοιού κουβαλάμε μπιτόνια από τις πηγές.»

Η ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Χίου:

Προεκλογικά η ΝΔ, μαζί με άλλα θέματα όπως το (Μακεδονικό, Προσφυγικό),τα οποία χρησιμοποίησε για να δηλητηριάσει τον κόσμο εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, να διχάσει την κοινωνία και μετεκλογικά να κάνει τις μεγαλύτερες κωλοτούμπες, κοροϊδεύοντας ξεδιάντροπα όλους εκείνους που χρησιμοποίησε και έβγαλε στον δρόμο, επαναλάμβανε μονότονα το αφήγημα περί ανάπτυξης. Θυμόμαστε τις παροιμιώδεις και γραφικές εκφράσεις για τις μπουλντόζες που θα παρέλασαν στην επικράτεια μόλις αναλάμβανε την διακυβέρνηση η ΝΔ.

Σε τοπικό επίπεδο, μέχρι σήμερα 9 μήνες μετά τις εκλογές αυτό που βλέπουμε και μαζί μας όλη η Χιακή κοινωνία είναι να μην έχει γίνει τίποτα. Παρατηρούμε αυτές τις μέρες μια προσπάθεια που είναι πάγια τακτική της ΝΔ, οικειοποίησης του έργου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ .

Σχετικά με το Αεροδρόμιο Χίου και τις βαρύγδουπες δηλώσεις του Κ. Μηταράκη, οι οποίες αφορούν στην ουσία μια γραφειοκρατική διαδικασία ρουτίνας του έργου και καθόλου επίπονη όπως θέλει να μας παρουσιάσει, η οποία πρέπει να τονίσουμε, καθυστέρησε αρκετά . Για να ξεκαθαρίσουμε όμως τα πράγματα και να μην υπάρχουν παρανοήσεις , είχε ήδη δρομολογηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ,η επέκταση και η αναβάθμιση του Αεροδρομίου, είχε υπογραφεί τριμερές μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Υπουργείου – Περιφέρειας -Δήμου και βρισκόμασταν στην πορεία υλοποίησης του έργου. Ενημερωτικά από τις 9/1/19 είχε υπογραφεί η σύμβαση για την μελέτη μετατόπισης της παραλιακής με προθεσμία τον Νοέμβριο και είχε χρηματοδοτηθεί από το Ειδικό Αναπτυξιακό. Προς τι οι πανηγυρισμοί; Έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ υλοποιείται.

Μετά τον Κ.Μηταράκη, ακολούθησαν δηλώσεις από τον Περιφερειάρχη, τον Δήμαρχο Χίου και τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη, για το ίδιο θέμα ,στην ουσία όμως για να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα, που υπάρχει στο πρόσωπο του Κ.Μηταράκη στην Χίο ,μετά την πρωτοφανή κίνηση του ως Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου να φέρει στην Χίο τα ΜΑΤ, να μας χτυπήσουν.

Μάλλον, από ότι φαίνεται η μόνη επένδυση στην οποία ποντάρουν για την ανάπτυξη της Χίου είναι μετά την επίταξη, η φυλακή στο Αίπος,

Εμείς , περιμένουμε μιας και εν μέσω υγειονομικής κρίσης ,η κυβέρνηση και ο Υπουργός και Βουλευτής Χίου δεν σταματούν να σχεδιάζουν αναπτυξιακά, να μας ενημερώσουν σε ποια φάση υλοποίησης βρίσκεται το Φράγμα Κόρης Γεφύρι, το πρώτο ζωτικής σημασίας έργο στο νησί, με το δεδομένο του σοβαρότατου προβλήματος, που έχουμε στη Χίο από την έλλειψη νερού, ενώ εμείς ακόμα και εν μέσω κορωνοιού κουβαλάμε μπιτόνια από τις πηγές.

Ο Τόπος μας ,για να μπορέσει να προχωρήσει έχει ανάγκη από υγιή και βιώσιμη ανάπτυξη, δεν έχει ανάγκη από πανηγυράκια, επικοινωνιακά παιχνιδάκια και τελικά ,άλλα λόγια να ξεχνιόμαστε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL