Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κυνική απάντηση Χαρδαλιά στους εγκλωβισμένους του Λονδίνου: Όχι επιστροφές σε όσους κάνουν... φασαρία! (Video)

Επιστροφές μόνο για ειδικούς λόγους και όχι για αυτούς που κάνουν φασαρία είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κατά την καθημερινή ενημέρωση. Αυτή ήταν η απάντηση του στους καταταλαιπωρημένους Έλληνες που έχουν εγκλωβιστεί στο Λονδίνο. Ξέχασε ότι «πανηγύριζε» η κυβέρνηση και ο αντιπρόεδρός της κ. Γεωργιάδης για το ότι η χώρα ήταν η πιο «ασφαλής» από άλλες του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς απα΄ντησε:

"Γνωρίζω ότι πολλοί Έλληνες θα ήθελαν να επιστρέψουν όμως πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι αυτό δεν είναι δυνατόν.

«Οι επιστροφές γίνονται για κάποιους, που έχουν ειδικό λόγο και όχι για κάποιους που δίχως να έχουν ειδικό λόγο και δίχως να δίνουν τα στοιχεία στις αρχές θέλουν ντε και καλά να επιστρέψουν και να κάνουν μάλιστα και φασαρία. Δεν κάνουμε γενικό επαναπατρισμό γιατί αυτό θα ήταν ολέθριο για τη Δημόσια Υγεία της χώρας μας».

 «Δεν έχουν καταλάβει κάποιοι ότι όσο και αν φωνάζουν αν δεν έχουν σοβαρό λόγο, θα πρέπει να μείνουν εκεί. Ιδίως εκείνοι που δεν αρνούνται να συνεργαστούν και δεν απαντούν στα ερωτήματα που τους θέτει η Πρεσβεία ή η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συμπεριλαμβανομένου του ερωτήματος αν έχουν κάπου να μείνουν και εκείνοι που πραγματικά θα επαναπατριστούν είναι εκείνοι που έχουν πραγματικά ανάγκη, όσοι χρήζουν άμεσης φροντίδας που δεν μπορεί να τους παρασχεθεί εκεί που βρίσκονται, π.χ. έγκυες, άτομα με σοβαρό πρόβλημα υγείας, όσοι δεν έχουν που να μείνουν λόγω απώλειας της μίσθωσής τους, όσοι είναι εγκλωβισμένοι από πτήσης τράνζιτ.

Ήδη φέραμε χθες 30 συμπατριώτες μας με προβλήματα υγείας» είπε ο κ. Χαρδαλιάς και επανέλαβε ότι δεν γίνεται «γενικός επαναπατρισμός»

 

.Διαβάστε επίσης:

Εγκλωβισμένοι Έλληνες στο αεροδρόμιο του Λονδίνου παρατημένοι στην τύχη τους! (Video)

Σπίρτζης: 5η ημέρα ντροπής… για τον επαναπατρισμό Ελλήνων

ΒΙΝΤΕΟ - Μαρτυρία εγκλωβισμένου Έλληνα στο Λονδίνο: Η Πρεσβεία μας είπε «υγειονομική βόμβα»

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Επικοινωνιακή καραντίνα

Για όσους δεν το έχουν προσέξει, η πολιτική έχει τελειώσει. Στον δημόσιο χώρο δεν υπάρχει αντιπαράθεση, οι αιχμές της κυβέρνησης δεν διασταυρώνονται πουθενά, ούτε με την αντιπολίτευση, ούτε με την κοινωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις