Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΒΙΝΤΕΟ - Μαρτυρία εγκλωβισμένου Έλληνα στο Λονδίνο: Η Πρεσβεία μας είπε "υγειονομική βόμβα"

Μια εφιαλτική περιπέτεια χωρίς τέλος περνούν εγκλωβισμένοι Έλληνες στο Λονδίνο που παραμένουν στο αεροδρόμιο περιμένοντας να επαναπατριστούν.

Στο βίντεο-μαρτυρία ο "εγκλωβισμένος" στο αεροδρόμιο καταγγέλλει ότι κυβέρνηση και Ryanair πετάνε ο ένας το μπαλάκι των ευθυνών στον άλλο ενώ η Πρεσβεία τους αποκάλεσε μέχρι και "υγειονομική βόμβα".

Είναι ένας από τα 200 άτομα που έχουν εγκλωβιστεί στο Λονδίνο, γύρω στους 100 κατάφεραν να φύγουν ενώ για τους υπόλοιπους η προσφορά που τους έκαναν ήταν μόνο για ένα βράδυ τα υπόλοιπα έξοδα διαμονής θα πρέπει να τα πληρώσουν μόνοι τους.

Ιδιαίτερα σκληρή ήταν η απάντηση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά στην σημερινή ενημέρωση:

"Γνωρίζω ότι πολλοί Έλληνες θα ήθελαν να επιστρέψουν αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν. Όσο και αν φωνάζουν κάποιοι θα πρέπει να μείνουν εκεί. Ιδίως εκείνοι που δεν απαντούν στην Πρεσβεία σε ερωτήματα. Εκείνοι που πραγματικά θα επαναπατριστούν είναι εκείνοι που έχουν πραγματικά ανάγκη."

Να θυμίσουμε ότι ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Αδ. Γεωργιάδης επαίρονταν ότι «επιστρέφουν» οι Έλληνες του εξωτερικού διότι η χώρα μας είναι πιο ασφαλής από τις άλλες.

Κατ. Μπρ.

 

Διαβάστε επίσης:

Εγκλωβισμένοι Έλληνες στο αεροδρόμιο του Λονδίνου παρατημένοι στην τύχη τους! (Video)

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Επικοινωνιακή καραντίνα

Για όσους δεν το έχουν προσέξει, η πολιτική έχει τελειώσει. Στον δημόσιο χώρο δεν υπάρχει αντιπαράθεση, οι αιχμές της κυβέρνησης δεν διασταυρώνονται πουθενά, ούτε με την αντιπολίτευση, ούτε με την κοινωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις