Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γιώργος Βαρεμένος: Επείγουσα έκκληση προς τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της ΝΔ!

Eurokinissi

Σε μια δηκτική του δήλωση αναφερόμενος προς τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της ΝΔ, ο Γιώργος Βαρεμένος αναφέρει "παρακαλούμε, έχει γίνει απολύτως κατανοητό ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι ηγέτης και δεν χρειάζονται άλλα διαγγέλματα μιμητισμού του Μακρόν ή, χτύπα ξύλο, κάποια επιπλέον συμφορά για να εμπεδωθεί."

Αναλυτικά η δήλωση του τομεάρχη Υποδομών – Μεταφορών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργου Βαρεμένου:

Επείγουσα έκκληση προς τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της ΝΔ!

Παρακαλούμε, έχει γίνει απολύτως κατανοητό ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι ηγέτης και δεν χρειάζονται άλλα διαγγέλματα μιμητισμού του Μακρόν ή,  χτύπα ξύλο, κάποια επιπλέον συμφορά για να εμπεδωθεί.

Ούτε οι υπουργοί πρέπει να μπαίνουν στον κόπο να εμφανίζονται δημόσια και να ευχαριστούν τον πρωθυπουργό για τα μέτρα που παίρνει, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος παρεξήγησης ότι αυτός είναι ο μοναδικός τους ρόλος στα υπουργεία και μετά εξαφανίζονται για να αναλάβουν υπηρεσία οι ειδικοί (επί της επικοινωνίας).

Υπάρχουν όμως δύο μικρά ερωτήματα:

1. Πώς γίνεται, αυτοί που ζητούσαν να καταργηθεί το μισό δημόσιο σύστημα υγείας, τώρα να μιλούν για ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές του ΕΣΥ; Το κάνουν μήπως επειδή τους βλέπουν να πολεμούν χωρίς εξοπλισμό (γάντια, μάσκες κοκ);

2. Όσοι επέμεναν ότι για όλα φταίει το κράτος, μήπως τώρα σιωπούν επειδή, κατά τη γνώμη τους, το κράτος είναι μόνο για να αναλαμβάνει τις ζημιές σε ανάποδους καιρούς;

Το ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ όμως ερώτημα είναι ένα: Έχετε συνειδητοποιήσει τον τεράστιο κίνδυνο και τις συνέπειες του ενδεχομένου να πιστέψει ο σημερινός πρωθυπουργός την εικόνα που φιλοτεχνείτε γι' αυτόν;

ΥΓ:  Δεν ρωτάω καν αν στα πρότυπα συμπεριλαμβάνεται κι ο Τράμπ, ο οποίος πολέμησε το Obamacare και προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τον κορωναΪό στον εμπορικό πόλεμο εναντίον Κίνας κι Ευρώπης, ενώ τώρα δηλώνει Πρόεδρος του Πολέμου, διότι όλο αυτό το θεωρώ σύμπτωση.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις