Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.4°C26.3°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.6°C26.6°C
1 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
21.0°C26.5°C
2 BF 41%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.7°C25.8°C
4 BF 31%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.9°C24.9°C
0 BF 33%
Δεν έχουν τον Θεό τους...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δεν έχουν τον Θεό τους...

ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ τους όπλο, η θεωρία της μετά θάνατον ζωής, εκεί όπου η θέση τού καθενός θα κριθεί από τη συμπεριφορά του στην πραγματική ζωή διδάσκοντας ότι η υπομονή και η ανοχή στην αδικία, τη βία και την εκμετάλλευση των αρχόντων θα επιβραβευτεί με μια θέση στον Παράδεισο. Γι' αυτό κατασκευάστηκαν από τις αυτοκρατορίες της Ρώμης και του Βυζαντίου.

ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΑΝ τον κινηματικό χαρακτήρα του πρώιμου χριστιανισμού και τη στάση ζωής του Ιησού, που αντιστάθηκε στους ιμπεριαλιστές της εποχής και τους καταπιεστές άρχοντες που συνεργάζονταν μαζί τους.

ΚΑΙ ΕΝΩ διαλαλούν ότι δεν ασχολούνται με την πολιτική, επιμένουν να την καθορίζουν όπου τους συμφέρει. Επέβαλαν αμοιβή δημοσίου υπαλλήλου (!) στα θρησκευτικά τους καθήκοντα και απειλούν με πολιτικά αντίποινα όποιους επιχειρούν να αλλάξουν τα προκλητικά υποκριτικά ισόβια προνόμια τους.

ΣΙΩΠΗΣΑΝ στη βαρβαρότητα των Γερμανών κατακτητών και της χούντας των συνταγματαρχών και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους για τον αφοπλισμό των μαθητών από τις κινητήριες δυνάμεις της προόδου, όπως είναι η γνώση και η καλλιέργεια της επιστημονικής περιέργειας.

ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ πολιτικές εξουσίες τόλμησαν να αμφισβητήσουν τα προνόμιά τους, εκβιάστηκαν και απειλήθηκαν με τη χειραγώγηση χιλιάδων χριστιανών, ικανών να ρίξουν κυβερνήσεις με την ψήφο τους.

ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ τον πολιτικό γάμο φοβούμενοι απώλειες εσόδων και για τον ίδιο λόγο αντιδρούν στην καύση των νεκρών!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, παραδοσιακά η ελληνική Δεξιά συνεργάστηκε μαζί τους για να κυριαρχήσει πολιτικά. Και σήμερα φοβάται να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στην κοινωνία, διστάζοντας να επιβάλει στους εκβιαστές τα μέτρα που απαιτούνται και ισχύουν για όλους για την προστασία της ζωής των ανθρώπων.

ΕΥΤΥΧΩΣ, από μια άποψη, η στάση της πλειονότητας της ιεραρχίας αποκάλυψε μεγαλοπρεπώς την υποκρισία. Έδωσε την ευκαιρία σε εκατομμύρια ανθρώπους και ειδικά στους νέους να δουν πολλές αλήθειες για τον χαρακτήρα και τον ρόλο ιερέων στην εξαπάτηση και την παραπλάνηση. Την αδιαφορία για τη ζωή των άλλων, με μοναδικό κίνητρο τα καλά και συμφέροντα της επί γης, δικής τους καλοπέρασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL