Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C18.1°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.6°C16.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C14.6°C
0 BF 81%
iSYRIZA: Ο Αν. Ξανθός και ο Τ. Παναγιωτόπουλος απαντούν σε ερωτήσεις για τον κορωνοϊό (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

iSYRIZA: Ο Αν. Ξανθός και ο Τ. Παναγιωτόπουλος απαντούν σε ερωτήσεις για τον κορωνοϊό (Video)

Η εξάπλωση των κρουσμάτων του κορωνοϊού είναι ραγδαία και στην χώρα μας. Τι μέτρα ατομικής προστασίας οφείλουμε να πάρουμε; Το ΕΣΥ θα αντέξει στην πίεση των ημερών; Τι είδους μέτρα πρέπει να πάρει η κυβέρνηση;https://www.youtube.com/embed/XgHFz7oXM84


Η πλατφόρμα του iSYRIZA ανταποκρινόμενη στο ρόλο της για την έγκυρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση των μελών της, άνοιξε εκτάκτως μέσω της λειτουργικότητας iAsk&Watch τη συζήτηση γύρω από το φλέγον θέμα των ημερών, τον κορωνοϊό. Εκατοντάδες μέλη της πλατφόρμας, συμμετέχοντας στο τέταρτο iAsk&Watch, έθεσαν τις ερωτήσεις που τους απασχολούν σε προκαθορισμένο χρονικό διάστημα.

Στη συνέχεια η διαχειριστική ομάδα του iSYRIZA προχώρησε σε ομαδοποίηση και οργάνωση των ερωτήσεων με γνώμονα τη μεγαλύτερη δυνατή κάλυψη και συμμετοχή των χρηστών, καθώς και τη συνεχή προσπάθεια για περισσότερη δημοκρατία.

Ο πρώην υπουργός και τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός και ο παιδίατρος, επιδημιολόγος και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τον κορωνοϊό, Τάκης Παναγιωτόπουλος, απαντούν μέσω video στις 15 δημοφιλέστερες ερωτήσεις, όπως ψηφίστηκαν από τα χιλιάδες μέλη του iSYRIZA.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL