Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
18.6°C21.8°C
3 BF 75%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
13.8°C16.2°C
3 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.1°C20.0°C
1 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
29 °C
24.4°C28.8°C
6 BF 24%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.7°C
0 BF 94%
Καταγγελία εκδότη: Πολεμικό το κλίμα – Πολίτες με όπλα περιπολούν στον Έβρο (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καταγγελία εκδότη: Πολεμικό το κλίμα – Πολίτες με όπλα περιπολούν στον Έβρο (Video)

Δημιουργείται ένα κλίμα εθνικιστικό και εσωστρέφειας στον Έβρο. Υπάρχει ένα κλίμα πολεμικό, τρομοκρατίας και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό από ότι εκπέμπει η Αθήνα δήλωσε ο εκδότης της «Γνώμης» Γιάννης Λασκαράκης στο Kontra Channel.

«Ο χώρος αυτός έχει μια γεωγραφική ιδιαιτερότητα που είναι πολύτιμη. Έχει γύρω περιοχές με εκατομμύρια ανθρώπους θα μπορούσε να έχει τεράστια ανάπτυξη μέσα από εξαγωγές ή σχέσεις εμπορικές μια και είναι κέντρο συγκοινωνιακό και κέντρο μεταφοράς ενέργειας. Έχουν περάσει ένα κλίμα ότι θα γίνει μια εισβολή από κάποιο ξένο κράτος και στρατό, ενώ πρόκειται για μετανάστες που είναι άοπλοι και δυστυχισμένοι. Έχουμε ένα πανύψηλο φράχτη που θα μπορούσε να φυλάσσεται από τους συνοριοφύλακες μαζί με την Αστυνομία. Ο στρατός, τα ελικόπτερα, τα αεροπλάνα έχουν δημιουργήσει κλίμα στρατοκρατούμενης περιοχής».

«Έχουν δώσει όπλα σε όλους όσους μπορούν να κρατήσουν όπλο, χωρικούς, γεωργούς. Συλλαμβάνουν μέσα στα χωράφια όσους ξεφεύγουν από τα σύνορα, τους κακοποιούν. Υπάρχουν βίντεο. Μάλιστα δημοσιογράφος του CNN που προσπάθησε να τους βοηθήσει έβαλε το ξύλο της ζωής του».

«Υπάρχουν 25 αυθαίρετα κτίσματα με υπερπατριώτες με όπλα που δήθεν φυλάνε τα σύνορα και καμία κυβέρνηση δεν τους έχει αγγίξει» δήλωσε ο εκδότης ο οποίος όπως κατήγγειλε δέχεται απειλές για τη ζωή του.

Kατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL