Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κόντρα γαλάζιων on air - Το φιάσκο στο προσφυγικό φέρνει χάος στη δεξιά πολυκατοικία (Video)

Το μπάχαλο στο προσφυγικό φέρνει χάος στη δεξιά πολυκατοικία - Στη σέντρα από χθες ο αιρετός της Ν.Δ. που σήμερα ως κυβέρνηση κάνει πως δεν τον γνωρίζει και τον αποκαλεί «πειρατή» ωστόσο, προεκλογικά ο φιλοσαμαρικός υποψήφιος «αντάρτης» στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου "την βόλευε" και πανηγύρισε την νίκη του ο Κ. Μητσοτάκης.

Σήμερα μετά το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από κυβερνητικές πηγές και περιλαμβάνει συνομιλία του Κ. Μουτζούρη στο τηλέφωνο με προσβλητική χειρονομία για τον Κυρ. Μητσοτάκη, Ν.Δ. και κανάλια «σήκωσαν το θέμα» ως μείζον για να καλυφθεί η αποτυχία της κυβέρνησης με το σχέδιο της «απόβασης» των ΜΑΤ στα νησιά.

Βουλευτές και στελέχη της κυβέρνησης σε όλα τα τηλεοπτικά πάνελ από την ακροδεξιά τάση ως και την καραμανλική δεξιά, από χθες τα έβαλαν με τον δικό τους αιρετό αποδεικνύοντας πόσο εύθραυστες είναι οι συμμαχίες της Ν.Δ. που της χάρισαν όμως την εκλογική νίκη γιατί πέτυχε να εκμεταλλευτεί τάζοντας στους πάντες, τα πάντα. Ενδεικτική η σημερινή ένταση του χάους που επικρατεί στην δεξιά πολυκατοικία.

Την αρχή έκανε ο Μαρκόπουλος που περιέλουσε με κοσμητικά επίθετα τον Περιφερειάρχη, συνέχισε ο Κουμουτσάκος, ο Κεδίκογλου, ο Πέτσας, ο Μηταράκης, η Ν. Μπακογιάννη και ούτε 10 το πρωί δεν είναι ακόμα.

Στον «αέρα» του Open βρέθηκαν παράλληλα ο Κ. Μουτζούρης με τον κ. Κουμουτσάκο όπου και πραγματοποιήθηκε ο διάλογος ενδεικτικός του κλίματος.

- «Διαχειρίζομαι όπως θέλω τις ιδιωτικές μου συνομιλίες» είπε ο Κ. Μουτζούρης.

- «Δεν συνομιλώ με τον κ. Μουτζούρη αν δεν ζητήσει συγγνώμη γιατί αυτή είναι η θέση της κυβέρνησης. Δεν μπορεί να επιβάλλει τις απόψεις του» απάντησε ο κ. Κουμουτσάκος.

- «Επεβλήθησαν οι απόψεις μου κ. Κουμουτσάκο. Αποχωρούν τα ΜΑΤ. Κάνατε μεγάλη πατάτα»

- «Ούτε εγώ συνομιλώ μαζί σας. Έχετε μπει στο περιθώριο εσείς γιατί αποτύχατε στην διαχείριση του προσφυγικού. Διακοσμητικό στοιχείο είστε».

Μια ευχάριστη ατμόσφαιρα…

Κατερίνα Μπρέγιαννη

 

Δείτε επίσης τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Πέτσας

 

Δείτε επίσης τι είπε ο Δ. Μαρκόπουλος

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο