Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πέτσας: Μερική απόσυρση των ΜΑΤ από τα νησιά - Τα κλειστά κέντρα θα γίνουν (Video)

Μπροστά στην δυσκολία της κυβέρνησης να επιβάλει το δόγμα "νόμος και τάξη" στα νησιά και τις κλειστές δομές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Πέτσας ανακοίνωσε ότι αύριο θα γίνει μερική απόσυρση των ΜΑΤ, ωστόσο κάποιες θα παραμείνουν.

Ωστόσο θα παραμείνουν άλλες γιατί πως αλλιώς θα εφαρμοστεί το σχέδιο της κυβέρνησης για το προσφυγικό που αρχίζει και τελειώνει σε τέσσερις μόλις λέξεις: κλειστά κέντρα στα νησιά.

 
 

Συγχαρητήρια στα ΜΑΤ έδωσε ο Στ. Πέτσας για την αυτοσυγκράτησή τους στα νησιά Λέσβο και Χίο μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha. Όπως δήλωσε κάποιες αστυνομικές δυνάμεις θα αποσυρθούν με την ολοκλήρωση της α' φάσης των χωματουργικών εργασιών στα νησιά Λέσβο και Χίο.

Ενώ ανακοίνωσε ότι αύριο έχει κληθεί ο περιφερειάρχης, αντιπεριφερειάρχης και τους δημάρχους των νησιών σε συζήτηση με τον Κυρ. Μητσοτάκη, για να πέσουν οι τόνοι. Ωστόσο η κυβέρνηση εμμένει στην δημιουργία των κλειστών δομών.

Κατ. Μπρ.

 

Update: Παρά τις διαβεβαιώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου περί απόσυρσης μονάδων ΜΑΤ από τα Λέσβο και Χίο, η εικόνα στο λιμάνι της Καβάλας δεν το επιβεβαιώνει.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι περικοπές μισθών είναι η αρχή

Ο περισσότερος κόσμος δεν το έχει συνειδητοποιήσει, υπνωτισμένος από το success story των καναλιών. Όμως το ξήλωμα της κοινωνικής συνοχής έχει ήδη ξεκινήσει με τη μείωση των μισθών κατά 20% και την απελευθέρωση των απολύσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις