Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απεργούν οι εργαζόμενοι στα ΕΛ.ΤΑ. σε Θεσσαλονίκη, Κιλκίς και Χαλκιδική

Θεσσαλονίκη. Με προσωπικό ασφαλείας δουλεύουν τα καταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Κιλκίς, καθώς οι εργαζόμενοι απεργούν από χθες και μέχρι αύριο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την...

Με προσωπικό ασφαλείας δουλεύουν τα καταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Κιλκίς, καθώς οι εργαζόμενοι απεργούν από χθες και μέχρι αύριο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την συρρίκνωση και απαξίωση των ταχυδρομείων από τη διοίκηση της εταιρείας και την κυβέρνηση.

Την απόφαση για την τριήμερη απεργία έλαβε το Σωματείο Ταχυδρόμων Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, που στη σχετική ανακοίνωση καταγγέλλει τις απολύσεις των 1200 εργαζόμενων συμβασιούχων στις 14 Φεβρουαρίου και το κλείσιμο υποκαταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ.

«Η διανομή μαραζώνει. Καταστήματα κλείνουν και το δίκτυό μας, που είναι μοναδικό, συρρικνώνεται. Από την περασμένη Δευτέρα δεν μπορούμε να έχουμε το επίπεδο εξυπηρέτησης ειδικά των ευπαθών ομάδων. Η διαμαρτυρία μας γίνεται για να μπορέσουμε να υπάρχουμε και να τους εξυπηρετούμε. Μπορούμε να σηκώσουμε δύσκολες αποφάσεις, το έχουμε αποδείξει, αλλά να υπάρχει σχεδιασμός για αναπτυξιακή προοπτική, όχι συρρίκνωση» δηλώνει ο πρόεδρος του σωματείου Γιάννης Βαβίτσας.

Μ.Π.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι περικοπές μισθών είναι η αρχή

Ο περισσότερος κόσμος δεν το έχει συνειδητοποιήσει, υπνωτισμένος από το success story των καναλιών. Όμως το ξήλωμα της κοινωνικής συνοχής έχει ήδη ξεκινήσει με τη μείωση των μισθών κατά 20% και την απελευθέρωση των απολύσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις