Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επίσκεψη του πρώην αν. υπουργού Υγείας Π. Πολάκη στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας

Το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, το νοσοκομείο που σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και των δυτικών προαστίων της Αθήνας, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και π. Αν. Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μαζί με κλιμάκιο από το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ και τους Βουλευτές Πειραιά Θοδωρή Δρίτσα και Έφη Καρακώστα

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ περιόδευσε σε όλες σχεδόν τις κλινικές του Νοσοκομείου και συνομίλησε με το μαχόμενο προσωπικό, γιατρούς και νοσηλευτές, που κρατάνε με αυταπάρνηση όρθια την υγειονομική μονάδα μέσα σε περιβάλλον εγκατάλειψης και συνεχώς διευρυνόμενων ελλείψεων.

Στη συνέχεια ο Παύλος Πολάκης συναντήθηκε με εκπροσώπους του Σωματείου εργαζομένων, καθώς και τη νέα Διοίκηση του Νοσοκομείου. Στις συναντήσεις αυτές ο πρ. Αν. Υπουργός Υγείας είχε την ευκαιρία να επισκοπήσει σε ποιο σημείο υλοποίησης βρίσκονται οι «ενέσεις» αναβάθμισης υποδομών, εξοπλισμού και προσωπικού που είχαν γίνει με πρόνοια του ίδιου επί της θητείας του στο Υπουργείο Υγείας.

Η περιοδεία του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε με πολιτική ομιλία του Παύλου Πολάκη στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, στην οποία ο πρ. Αν. Υπουργός παρότρυνε το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό να αντιδράσει στην διαφαινόμενη ραγδαία υποβάθμισή του και να επιδιώξει την έμπρακτη αλληλεγγύη της κοινωνίας σε αυτό.

Τέλος, με την ευκαιρία της μεγάλης προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ να ανασυγκροτηθεί και εν όψει του επικείμενου Συνεδρίου του, ξεκαθάρισε την αποφασιστικότητα του κόμματος να αλλάξει, να μεγαλώσει και να δυναμώσει, αντιστοιχίζοντας την κομματική του δύναμη στην επιρροή που έχει στην κοινωνία και να θέσει τους όρους για την επιστροφή του στο τιμόνι της χώρας.

Μια επιστροφή κατά την οποία «όλα θα ‘ναι αλλιώς» σε μια πορεία υπεράσπισης της ποιότητας ζωής και των συμφερόντων των «από κάτω» και των αποκλεισμένων !

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο