Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο "Μ. Σαράφης" καταθέτει στοιχεία για το σκάνδαλο Novartis, τις «εταιρείες πλυντήριο» και το «ξέπλυμα» - Επιχείρηση αποδόμησης του από τη Ν.Δ.

Eurokinissi

Απέλπιδα προσπάθεια από τη ΝΔ να αποδομήσει τον προστατευόμενο μάρτυρα με το όνομα "Μάξιμος Σαράφης" - Ο Μάξιμος Σαράφης καταθέτει συγκεκριμένα στοιχεία γιια το πως στήθηκε το σκάνδαλο Novartis. Προσπάθεια της Ν.Δ. να αποδομήσει το μάρτυρα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πολυαναμενόμενη κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα Μάξιμου Σαράφη ενώ την ίδια ώρα η Ν.Δ. αντιμετωπίζει επικοινωνιακά την κατάθεση του επιχειρώντας να δημιουργήσει σκιές για την αξιοπιστία του μάρτυρα.

Ο Σαράφης σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαιώνει όλα όσα έχει καταθέσει στην Εισαγγελία Διαφθοράς και δίνει στοιχεία για το πως είχε στηθεί το σκάνδαλο. Για τον λογαριασμό της Novartis στο εξωτερικό και για όλες τις εταιρείες πλυντήριο καθώς και πως γινόταν το ξέπλυμα μέσω διαφημιστικών όπως επίσης και για σχέσεις του υπουργού Υγείας με υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας και μέσω mail έφτιαχναν τις τιμές.

Απέλπιδα προσπάθεια από τη ΝΔ να αποδομήσει τον προστατευόμενο μάρτυρα με το όνομα "Μάξιμος Σαράφης".

Πηγές του κυβερνώντος κόμματος διακινούν την πληροφορία πως ο μάρτυρας δεν κατέθεσε τίποτα για τους Σαμαρά και Στουρνάρα, ενώ στην πραγματικότητα ο Σαράφης δεν κατέθεσε ποτέ και σε κανένα στάδιο των προηγούμενων ανακρίσεων κάτι σχετικό για τους δύο αυτούς πολιτικούς.

Απεναντίας περιγράφει, σύμφωνα με πληροφορίες, με συγκεκριμένα στοιχεία πώς είχε στηθεί το σκάνδαλο, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων το πώς χρησιμοποιούσε η Novartis το λογαριασμό της στο εξωτερικό.

Δίνει στοιχεία για όλες τις εταιρείες-πλυντήριο, καθώς και για το πως γινόταν το ξέπλυμα μέσω διαφημιστικών, στοιχεία που αφορούν τις περιόδους υπουργίας Λοβέρδου και Άδωνι Γεωργιάδη.

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Εξωτερική πολιτική και πατριδοκαπηλία

Η προηγούμενη κυβέρνηση διαχειρίστηκε τα ελληνοτουρκικά θέματα προσπαθώντας συστηματικά να τα μετατρέπει σε ευρωτουρικικά, δηλαδή σε διαφορές ανάμεσα στην Τουρκία και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η τωρινή κυβέρνηση δεν φαίνεται να τα έχει καταφέρει τόσο καλά στον τομέα αυτόν.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις