Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δούρου: Η "Δύναμη Ζωής" αποκατέστησε το ιστορικό κτήριο της ΕΠΟΝ αποτίοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής (Video)

«Η Δύναμη Ζωής, αποκατέστησε το εμβληματικό κάστρο της οδούς Μπιζανίου, το ιστορικό κτήριο της ΕΠΟΝ και τον περιβάλλοντα χώρο, αποτίοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής», αναφέρει με νόημα η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου

Η τομεάρχης Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, ανήμερα της ιδρύσεως της Ενιαίας Πανελλαδικής Οργάνωσης Νέων (ΕΠΟΝ), υπενθυμίζει «Στον αριθμό 10 της οδού Μπιζανίου, στη Καλλιθέα, τον Ιούλιο του 1944 , 10 ελληνόπουλα ΕΠΟΝΙΤΕΣ, όρθωσαν το ανάστημα τους απέναντι στους Ναζί. Έδωσαν τη μάχη της Καλλιθέας, την μάχη της Ελλάδας για την λευτεριά.»

Η ανάρτηση της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου

Σαν σήμερα, σε ένα σπίτι στους Αμπελοκήπους, στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας 3, τον Φλεβάρη του 1943, ιδρύθηκε η ενιαία πανελλαδική οργάνωση νέων, η ΕΠΟΝ.

Στον αριθμό 10 της οδού Μπιζανίου, στη Καλλιθέα, τον Ιούλιο του 1944 , 10 ελληνόπουλα ΕΠΟΝΙΤΕΣ, όρθωσαν το ανάστημα τους απέναντι στους Ναζί. Έδωσαν τη μάχη της Καλλιθέας, την μάχη της Ελλάδας για την λευτεριά.

Η Δύναμη Ζωής απαίτησε τον ελάχιστο φόρο τιμής, αποκαθιστώντας το εμβληματικό κάστρο της οδούς Μπιζανίου , το ιστορικό αυτό κτήριο και τον περιβάλλοντα χώρο.

Δε ξεχνάμε.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στρατός και «ανοσία της αγέλης»

Στην τηλεόραση βγήκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος, για να απαντήσει στο χθεσινό ρεπορτάζ της «Αυγής» από το οποίο τεκμηριώνεται ότι στον στρατό υπάρχει σοβαρή έλλειψη μέσων προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις