Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.5°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.9°C
3 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.4°C19.4°C
3 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.9°C14.6°C
0 BF 71%
Η αγωνία του Γεωργιάδη καθοδηγεί...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η αγωνία του Γεωργιάδη καθοδηγεί...

Πρωί - πρωί έσπευσε να βγει στον Γιάννη Πρετεντέρη (στο "Θέμα 104,6") ο Άδωνις Γεωργιάδης και εκτός του ότι επανέλαβε τα περί... "οργανωμένης απόπειρας κατάλυσης της ελληνικής δημοκρατίας", άφησε αιχμές κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη (αποδίδοντας "παράβαση καθήκοντος" στην αστυνομία όσο δεν εκτελεί τα εντάλματα βίαιης προσαγωγής των προστατευόμενων μαρτύρων), αλλά κυρίως έδειξε ποια είναι η σκοπιμότητα των ερωτημάτων που έχει υποβάλει η υπό τον στενό του φίλο και συνεργάτη Θάνο Πλεύρη πλειοψηφία της προανακριτικής:

"Δοκιμάζονται οι θεσμοί", "δοκιμάζεται η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου" είπε ο υπουργός Ανάπτυξης διαμηνύοντας πως πρέπει να απαντήσει για το κατά πόσο είναι νόμιμη η υπαγωγή των "Μάξιμου Σαράφη" και "Αικατερίνη Κελέση" στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. "Αν μας πει ότι είναι νόμιμα στο πρόγραμμα, σημαίνει ότι δεν είναι ο Δεστεμπασίδης" είπε -το σκεπτικό του βασίζεται στις καταγγελίες Μανιαδάκη κατά Δεστεμπασίδη και στο ότι ως εμπλεκόμενος δεν θα έπρεπε να τύχει προστασίας.

Σε απλά ελληνικά, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., που εδώ και μέρες μοιράζει ισόβια στον Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ρόλο σιωπηλού θεατή, αποκαλύπτει όλη του την αγωνία να μάθει ποιος είναι ο προστατευόμενος μάρτυρας διότι, προφανώς, φοβάται ότι είναι άλλος από αυτός, που του έχουν πει... Έτσι, βέβαια, δείχνει ότι στόχος της πλειοψηφίας της προανακριτικής δεν είναι η αλήθεια, αλλά η αποκάλυψη των μαρτύρων ώστε να ασκηθεί πίεση...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL