Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.8°C20.7°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
3 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C18.8°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C20.8°C
3 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C16.3°C
1 BF 53%
«Εισαγγελέας» ο Γεωργιάδης, στο στόχαστρο της Ν.Δ., ο Αλέξης Τσίπρας (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

«Εισαγγελέας» ο Γεωργιάδης, στο στόχαστρο της Ν.Δ., ο Αλέξης Τσίπρας (Video)

Στην επίθεση πρωτοστατεί ο υπουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης που απέτυχε μεν στο να έλθουν επενδύσεις στη χώρα όπως έταζε ή έστω "να μπουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό", αλλά επενδύει στις επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολούθησαν όλοι οι βουλευτές της Ν.Δ. που παρουσιάστηκαν στα πάνελ σήμερα φροντίζοντας να επιτεθούν όλοι μαζί κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε: Μ. Παπαδημητρίου: «Απειλείται όλο τον κόσμο» «Δεν το κατάφερε η δικτατορία. Θα το καταφέρει αυτός». Σ. Βούλτεψη: «Κάτω από την κουκούλα, ο Τσίπρας»…

Στην ίδια γραμμή ταυτίστηκε και το ΚΙΝΑΛ με την κ. Λιακούλη να ανακαλύπτει ότι δέχεται ακόμα και «μπούλινγκ από το ΣΥΡΙΖΑ». Καρανικόλας: «Τι φοβάται; Έχει κάτι να κρύψει ο κ. Τσίπρας;» Σαφής ήταν χθες στο Kontra Channel η διαφοροποίηση του Χάρης Καστανίδης που τόνισε ότι πρέπει να προστατευθεί ο θεσμός των προστατευόμενων μαρτύρων.

Η Ν.Δ. επιχειρεί να εμπλέξει τον Αλ. Τσίπρα στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου ενώ ο Αδ. Γεωργιάδης έβγαλε και καταδικαστική ποινή: «ισόβια» σήμερα στο Mega. Ενώ εντύπωση προκαλεί που αντί να απαντήσει ο Κυρ. Μητσοτάκης στον Αλέξη Τσίπρα, τον ρόλο του αναλαμβάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Aν αποδειχθεί ότι το σκάνδαλο Νovartis ότι είναι σκευωρία, το αδίκημα είναι απόπειρα καταλύσεως του πολιτεύματος της Δημοκρατίας, δηλαδή εσχάτη προδοσία» και παρέπεμψε στο Ευάγγελο Βενιζέλο που το είχε ισχυριστεί.

«Ιδιοτελές προσωπικό συμφέρον» διέγνωσε πίσω από την χθεσινή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στην οποία κατήγγειλε την κατάλυση της διάκρισης των εξουσιών αναφορικά με την μεθόδευση αποκάλυψης των προστατευόμενων μαρτύρων.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL