Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δ. Στούμπος: «Μπατάρει» προς τη Ν.Δ. ο Καρανικόλας (Video)

«Δεν είστε στην ίση απόσταση που ισχυρίζεστε» είπε ο Δημήτρης Στούμπος στον Σπύρο Καρανικόλα προσθέτοντας: «Τα 9/10 όσων λέτε είναι κατά του ΣΥΡΙΖΑ, το 1/10 για τη Ν.Δ.».

Στην «αρένα» του πρωινού ΣΚΑΙ ο κ. Καρανικόλας του ΚΙΝΑΛ μονοπώλησε την αντιπαράθεση με διαρκείς βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως γιατί το «κόμμα» τελικά είναι όσοι από το ΚΙΝΑΛ βγαίνουν στα τηλεοπτικά πάνελ και μιας και δημιουργήθηκε ένας «πανικός» με την επιστολή της Ν. Γιαννακοπούλου βγήκε να επιβάλλει την εσωκομματική τάξη και τη σωστή γραμμή, με το γραφικό βροντόφωνο και απαγορευτικό για οποιαδήποτε κανονική συζήτηση, ύφος.

Μάλιστα είχε τόσο πολύ καταλάβει και το χώρο της Ν.Δ. στην αντιπαράθεση που ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Καλλιάνος δεν χρειαζόταν καν να μιλήσει.

Ωστόσο ο διευθύνων της ΑΥΓΗΣ ο Δ. Στούμπος είπε κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει: «Το μοναδικό κόμμα που κυβέρνησε και παρουσιάζει απολογισμό κυβερνητικού έργου. Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε κρύβεται, ούτε κρύβει τίποτα.»

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στρατός και «ανοσία της αγέλης»

Στην τηλεόραση βγήκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος, για να απαντήσει στο χθεσινό ρεπορτάζ της «Αυγής» από το οποίο τεκμηριώνεται ότι στον στρατό υπάρχει σοβαρή έλλειψη μέσων προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις