Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Τσίρκο" η κυβέρνηση με νέο υπεξ το Χ. Θεοχάρη: Θετικό που δεν πήγαμε στη Λιβύη (Video)

Σε μια απίστευτη δήλωση προέβη ο υπουργός Τουρισμού που ζήλεψε σήμερα τη θέση του Νίκου Δένδια. Και επέμειν ο Χάρης Θεοχάρης στην δική του γραμμή εξωτερικής πολιτικής, παίρνοντας θέση για κρίσιμα εθνικά θέματα με απίστευτη ελαφρότητα λέγοντας πως ήταν θετικό που δεν η χώρα μας δεν πήγε στη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη.

Σε πρωινή αντιπαράθεση που είχε με τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση ο οποίος στιγμάτιζε το γεγονός ότι «η κυβέρνηση είναι απούσα από τις διεθνείς εξελίξεις» ο Χάρης Θεοχάρης το μόνο που βρήκε να πει ήταν πως «είναι θετικό» ότι η χώρα μας έλειπε από μια τόσο σημαντική διάσκεψη που την αφορούσε άμεσα.

Μάλιστα ο Χάρης Θεοχάρης πάνω στην έπαρση είπε: «Αυτή η κυβέρνηση είναι των πράξεων»

- "Ποιες είναι οι πράξεις;"

- "Το μνημόνιο με τη Λιβύη!" απάντησε ο Χάρης Θεοχάρης αφήνοντας μας άναυδους αλλά το "λάθος" από λεκτικό στη συνέχεια έγινε ουσιαστικό όταν υπερασπίστηκε πως:

«Το γεγονός ότι δεν ήμασταν σε μια αποτυχημένη διάσκεψη στο Βερολίνο δεν είμαι σίγουρος εκ των υστέρων ήταν κακό, μάλλον θετικό ήταν».

«Ήταν θετικό ότι απουσιάζαμε;» αντέδρασε έντονα ο κ. Χαρίτσης. «Μα είναι δυνατόν να λέτε τέτοια πράγματα;»

Και επέμεινε ο Χάρης Θεοχάρης στην δική του γραμμή εξωτερικής πολιτικής, παίρνοντας θέση για κρίσιμα εθνικά θέματα με απίστευτη ελαφρότητα.

Ο υπουργός Τουρισμού υιοθετεί μια εντελώς αντίθετη γραμμή από τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Δένδια, αλλά και από τον πρωθυπουργό που είχε μιλήσει με αρνητικά λόγια για τη Γερμανία και προσπαθούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή να συμμετέχουν.

Να σημειωθεί ότι και η Ντόρα Μπακογιάννη είχε μιλήσει με αρνητικά λόγια για τη μη συμμετοχή της χώρας μόνο ο Χάρης Θεοχάρης το βρίσκει ως κάτι θετικό!

Τσίρκο η κυβέρνηση σε ένα μείζον εθνικό θέμα και μη χειρότερα...

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στουρνάρας μαινόμενος

Ο κεντρικός μας τραπεζίτης Γ. Στουρνάρας βγήκε χθες στο πρακτορείο Bloomberg και είπε ότι χρειάζονται συντονισμένα μέτρα δημοσιονομικής τόνωσης των οικονομιών, διότι αλλιώς η Ευρώπη θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση χρέους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις