Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.3°C20.4°C
2 BF 76%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
13.6°C15.6°C
1 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.6°C18.8°C
2 BF 81%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
25 °C
24.8°C24.8°C
6 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C13.4°C
0 BF 100%
Ανομία και πολιτική υποκρισία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ανομία και πολιτική υποκρισία

 Η αστυνομία έκανε 20 προσαγωγές. Ο ίδιος ο βουλευτής της Ν.Δ. επικοινώνησε με τον αστυνομικό διευθυντή της ΕΛ.ΑΣ. και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί τη δίωξη των προσαχθέντων, γιατί αντιλαμβάνεται την αγάπη τους για την ομάδα.

Ωραία. Αν πρόκειται για εκδήλωση αγάπης για την ομάδα, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Εμείς, από την πλευρά μας, ας υπενθυμίσουμε ότι μιλάμε για βουλευτή του κόμματος που έχει αναγάγει τα τρικάκια και τις μπογιές του "Ρουβίκωνα" σε μείζον θέμα εσωτερικής ασφάλειας.

Μόλις προχθές ο Κ. Μητσοτάκης δήλωνε αποφασισμένος να προστατεύσει τη δημοκρατική ζωή και να εγγυηθεί το κράτος δικαίου. Και μιλούσε για τη γροθιά που γίνεται ρόπαλο και μετά μολότοφ και μετά καλάσνικοφ και τις παράνομες διαμαρτυρίες στα ΑΕΙ που γίνονται καταλήψεις και μετά γιάφκες σε συνεργασία με το ποινικό έγκλημα.

Για να κατακεραυνώσει στο τέλος την «κουλτούρα της βίας που διαχέεται στην κοινωνία και σε ορισμένες περιοχές αποκτά χαρακτηριστικά καθεστώτος».

Αλλά αυτά προφανώς ισχύουν μόνο όταν ο Κ. Μητσοτάκης θέλει να σχεδιάσει τη νοητή γραμμή που συνδέει τον "Ρουβίκωνα" με τη "17 Νοέμβρη" και εφάπτεται με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εχθές στη Θεσσαλονίκη ήταν απλώς Τετάρτη. Ούτε κουλτούρα βίας που διαχέεται στην κοινωνία υπήρχε ούτε χαρακτηριστικά καθεστώτος είδε κανείς στην περιοχή. Μόνο θερμόαιμα παιδιά που αγαπάνε την ομάδα...

Μίλησε κανείς για πολιτική υποκρισία;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL