Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Οι δημιουργοί της Μόριας λένε σήμερα ότι "την έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ" (Video)

Β. Κικίλιας - Μ. Βαρβιτσιώτης στη Μόρια 21 Ιουλίου 2014

«Την Μόρια την έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ» «φέρνει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ από κάτω» «ήρθε να αντικαταστήσει τη Μόρια» ανηπαρήγαγε γνωστός δημοσιογράφος στο ΣΚΑΙ ένα από τα πιο διαδεδομένα fake news που διακινεί η Ν.Δ. μέσω βουλευτών και δημοσιογράφων στα κανάλια.

Το ΚΥΤ της Μόριας όμως φέρει την υπογραφή του Ν. Δένδια και δημιουργήθηκε ως κλειστό κέντρο το 2013, όπως αναφέρουν σε δημοσίευμά τους ΤΑ ΝΕΑ στις 11 Ιουλίου του 2013,  "θα λειτουργήσει σε πρώτη φάση ως τις 30 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί ως το τέλος του 2013 ανακοίνωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας".

Ενώ και η Καθημερινή στις 12.07.2013 "Τη χωροθέτηση Κέντρου Πρώτης Υποδοχής στη Μυτιλήνη ανακοίνωσε ο υπουργός Δημ. Τάξης Ν. Δένδιας κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στο νησί. Το κέντρο πρόκειται να λειτουργήσει στη Μόρια Λέσβου, στις εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου «Παραδέλλη» που παραχωρήθηκε μόλις την περασμένη Τετάρη στην ΕΛΑΣ."

Στις 21.07.2014 το κέντρο Πρώτης Υποδοχής στη Μόρια Λέσβου επισκέφθηκε ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας και ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Να σημειωθεί ότι όπως δήλωσε ο κ. Μουζάλας στο ΣΚΑΙ η Μόρια επί ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεπέρασε ποτέ τις 5.000 ανθρώπους.

Κατ. Μπρέγιαννη

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πανηγυρίζουν και αυτοσυγχαίρονται

Είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Θεωρούν προφανώς ότι, βάζοντας τους μπουκωΜΜΕνους της λίστας Πέτσα να ασχολούνται νυχθημερόν με τον Καλογρίτσα και να ανακαλύπτουν σχέδια εκτροπής και φίμωσης του Τύπου, διαχειρίζονται επιτυχώς τα προβλήματα της χώρας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις