Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Παπαδάκης καταγγέλλει τις διαρροές Βρούτση στον Αυτιά (Video)

Άγνωστο πότε θα τεθεί σε διαβούλευση το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Πέρα από την σφοδρή κριτική που άσκησε η Έφη Αχτσιόγλου καθώς αποτελεί «ένα βήμα πίσω», καταγγελίες ακούστηκαν και για τον τρόπο που δόθηκε στην δημοσιότητα μέσω διαρροών σε τηλεοπτική εκπομπή και μάλιστα σε… συνέχειες.

Το γεγονός σχολίασε η αρνητικά η Έφη Αχτσιόγλου αλλά και ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Γ. Παπαδάκης ο οποίος συγκεκριμένα κατήγγειλε:

«Καταγγέλλω στο πολιτικό σύστημα ότι κάνει εσκεμμένες διαρροές δημιουργώντας συνθήκες παραπληροφόρησης διότι δεν έχουμε όλοι τις ίδιες δυνατότητες για να κρίνουμε. Έβλεπα για παράδειγμα τον κ. Βρούτση να ανεμίζει ένα νομοσχέδιο που είχε στα χέρια του και ο Γ. Αυτιάς  –μπράβο στον Γ. Αυτιά, αλλά του το έδωσε ο υπουργός-. Καλό θα είναι λοιπόν για να μπορώ και εγώ να ρωτάω υπεύθυνα και εσείς να απαντάτε…».

Νωρίτερα, η βουλεύτρια Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου είχε επισημάνει το γεγονός ότι το ασφαλιστικό πριν δοθεί στην δημοσιότητα παρουσιάστηκε στο ΣΚΑΙ μέσω της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά και μάλιστα σε… συνέχειες.

Αρνητικά σχολίασαν το γεγονός και την ανορθοδοξία αυτή για την ενημέρωση και άλλοι δημοσιογράφοι που ήταν στο πάνελ.

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις