Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Με την πλάτη στον τοίχο» η Ν.Δ., τα ψέματα δεν κρύβουν την ανικανότητα της στο προσφυγικό (Video)

Με fake news και ψηφοθηρική εκμετάλλευση του προσφυγικού – μεταναστευτικού πολιτεύτηκε προεκλογικά η Ν.Δ. και δυστυχώς με την ίδια τακτική συνεχίζει.

Μετά το δημοσίευμα της FAZ που αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση δεν είχε ιδέα για το πώς να διαχειριστεί το προσφυγικό, ούτε ενδιαφερόταν για την διαχείριση του με ανθρωπιστικό τρόπο με αποτέλεσμα ως βοήθεια να ζητήσει μόνο κουβέρτες… έρχεται ο βουλευτής της σήμερα και με fake news αποκαλύπτει ότι συνεχίζει δυστυχώς να αντιμετωπίζει το κρίσιμο αυτό ζήτημα, με την ίδια ανευθυνότητα.

«Από τις 20.000 ήδη 9.000 έχουν πάει στην ενδοχώρα» υποστήριξε ο Θάν. Πλεύρης στο ΣΚΑΙ και αν αυτό ήταν πραγματικότητα απορεί κανείς γιατί αντιδρούν οι κάτοικοι των νησιών… ειδικά σε κυβέρνηση που υποστήριξαν κατά πλειοψηφία…

Πληρωμένη απάντηση έλαβε από τον Αντρέα Πετρόπουλο: «Ήρθαν 50.000 σε πέντε μήνες με αυτά που λέει ο κ. Πλεύρης»

 «Εδώ δεν μπορούν να βρουν ποιοι καίνε πέντε αυτοκίνητα θα σταματήσουν τις προσφυγικές ροές;» είπε ο δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ για να προσθέσει:

«Και στα νησιά ΣΥΡΙΖΑ θα λένε και θα κλαίνε…»

Κατ. Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Με ΜΑΤ και ΜΜΕ στήνουν κλειστά κέντρα

Αυτό που συμβαίνει από προχθές τη νύχτα στη Χίο και τη Λέσβο, δεν θα το είχαμε πάρει καν είδηση αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί τα ΜΜΕ, που υπό κανονικές συνθήκες ψοφάνε για αναταραχές, φασαρίες και επεισόδια, έχουν βαλθεί, συντονισμένα, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις