Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.9°C26.6°C
3 BF 35%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.7°C25.3°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C22.7°C
3 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.8°C24.4°C
5 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.4°C24.9°C
3 BF 31%
Ψέματα και φτηνή επικοινωνία μπροστά στα αδιέξοδα της Ν.Δ. στο προσφυγικό (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ψέματα και φτηνή επικοινωνία μπροστά στα αδιέξοδα της Ν.Δ. στο προσφυγικό (Video)

Πάγια τακτική της Ν.Δ. η διαστρέβλωση, συνηθίζει να νομίζει ότι ασκεί πίεση στους πολιτικούς του αντιπάλους αντιστρέφοντας τα λόγια τους και καλώντας τους μετά να απαντήσουν σε κάτι είτε που ποτέ οι ίδιοι δεν έχουν πει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα σήμερα στο Open.

«Μας κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι έχουμε κλείσει τα σύνορα» υποστήριξε λέγοντας ψέματα ο βουλευτής της Ν.Δ., Κ. Κυρανάκης για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν ο κ. Μπάρκας του το επισήμανε τον ρωτούσε άλλα αντ’ άλλων για να θολώσει τα νερά…

Ο Κ. Κυρανάκης προσπάθησε να "στριμώξει" τον Κ. Μπάρκα παραποιώντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα κρίσιμο ζήτημα, που η Ν.Δ. τα έχει κάνει θάλασσα, σε τέτοιο βαθμό που την αποτυχία της να παραδέχονται μέχρι και οι υπουργοί της όπως ο Μ. Βορίδης χθες.

Τον καλούσε για λόγους τηλεοπτικού εντυπωσιασμού,  να πει την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ: «Πείτε μας, είστε υπέρ των κλειστών συνόρων;»  Λες και τα σύνορά μας ήταν ποτέ ανοικτά…

Και μετά στον ίδιο τόνο, μάλλον μπερδεύτηκε και ρωτούσε για τα «κλειστά κέντρα» «γιατί δεν απαντάτε κ. Μπάρκα, είστε υπέρ των κλειστών κέντρων;» τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν την αντίθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τα κλειστά κέντρα κράτησης που ετοιμάζει η Ν.Δ.

Αφού τα σενάρια ότι φέρνει τους πρόσφυγες ο ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσαν και μετά τον απίστευτο λαϊκισμό ότι για καλύτερη φύλαξη των συνόρων το μόνο που έχει η Ν.Δ. να προτείνει ως σήμερα είναι τα κλειστά κέντρα κράτησης και οι επιστροφές (11 μόλις) που «πανηγύρισε» ο κ. Μηταράκης.

Ο Κ. Κυρανάκης παρουσίασε τις «απελάσεις» ως λύση ξεχνώντας ότι για να γίνουν οι όποιες επιστροφές θα πρέπει πρώτα να εξεταστεί, αν δικαιούνται άσυλο αυτοί οι άνθρωποι ή όχι και αυτό παίρνει χρόνο…

Στα προβλήματα του τόπου χρειάζονται λύσεις και όχι εντυπώσεις και δυστυχώς η Ν.Δ. μόνο το δεύτερο έχει μέχρι στιγμής, να προσφέρει.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL