Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μετά την κατακραυγή ανακαλεί ο Βορίδης το κονδύλι των 12.000 ευρώ για πρωτοχρονιάτικη πίτα (Video)

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε για την κοπητηπίτα των 12.000 που ενέκρινε ο υπουργός Μάκης Βορίδης για την «χρυσή» πρωτοχρονιάτική πίτα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης άκουσε την Ολυμπία Τελιγιορίδου που χθες τον συμβούλεψε να αφήσει ήσυχα τα λεφτά των φορολογούμενων και όποιος θέλει φιέστες να της κάνει με τα δικά του έξοδα.

«Υπάρχει κονδύλι για κοινωνικές εκδηλώσεις» απολογήθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης  στο Open υποστηρίζοντας ότι η εκδήλωση είναι για τους εργαζόμενους και το κόστος είναι 12 ευρώ για 1.000 εργαζόμενους, ανάλογα με το πόσοι θα έρθουν.

Με τον απίστευτο λαϊκισμό που τον διακρίνει κατηγόρησε για «σκληρότητα» τον ΣΥΡΙΖΑ που κόβει τον «καφέ και το κομμάτι πίτας των εργαζομένων». «Πρόκειται για τεράστια μικρότητα» είπε υποστηρίζοντας την "χρυσή" πίτα των 12.000. Μην έχοντας προφανώς κάτι καλύτερο να κάνει για τους εργαζόμενους από ένα καφέ και ένα κομμάτι. Δυστυχώς η "ευαισθησία" της Ν.Δ. περιορίζεται στις φιέστες και όχι όταν αφορά δικαιώματα εργαζομένων και συνταξιούχων όπως η 13η σύνταξη ή το κοινωνικό μέρισμα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης άσκησε κριτική για το χρήμα των υπουργείων που σκορπιέται με τόση ευκολία. Να σημειωθεί ότι η Ολυμπία Τελιγιορίδου υπενθύμισε χθες ότι εκείνη είχε ξοδέψει μόλις 30 ευρώ για την κοπή της πίτας και κάλεσε τον Μάκη Βορίδη αν θέλει φιέστες να τις πληρώσει ο ίδιος.

Η Ν.Δ. έκανε σημαία τον αριθμό των μετακλητών επί των ημερών μας και το πόση αμοιβή παίρνουν όπως και τα έξοδα των υπουργείων. Βρεθήκαμε στο στενό κλοιό ομοβροντίας εναντίον μας όταν κάποιος υπουργός χρειαζόταν ένα συνεργάτη ή να αγοραστεί μια καφετιέρα. Δεν θα κάνω την ίδια κριτική ωστόσο ενοχλεί η λογική ότι σήμερα αισθάνομαι αλαζόνας και δεν ενοχλεί κανέναν ότι κάνω. Σήμερα ξεπεράσαμε την κρίση με πολύ κόπο, αλλά η αλαζονεία περισσεύει υπογράμμισε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη στον ΑΝΤ1.

"Επικίνδυνη αλαζονεία" χαρακτήρισε τον τρόπο που πολιτεύεται η Ν.Δ. υπενθυμίζοντας τους γαλάζιους μετακλητούς συνταξιούχους που θα παίρνουν και την σύνταξή τους ολόκληρη όπως αποκάλυψε η ΑΥΓΗ. Αυτά δημιουργούν ανισότητες είπε η κ. Γεροβασίλη, ειδικά σε σχέση με τους νεόυς εργαζόμενους που υποτίθεται ότι όλοι ενδιαφέρονταν προεκλογικά για να καταπολεμηθεί η ανεργία.

Κατ. Μπρέγιαννη

 

Διαβάστε επίσης:

12.000 ευρώ για την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

 

Ολ. Τελιγιορίδου σε Βορίδη: Οποιος θέλει φιέστες να τις κάνει με δικά του έξοδα και όχι με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στουρνάρας μαινόμενος

Ο κεντρικός μας τραπεζίτης Γ. Στουρνάρας βγήκε χθες στο πρακτορείο Bloomberg και είπε ότι χρειάζονται συντονισμένα μέτρα δημοσιονομικής τόνωσης των οικονομιών, διότι αλλιώς η Ευρώπη θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση χρέους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις